2018-10-03 13:40:44
Φωτογραφία για Η Μελάνια στη Γκάνα: Το... ατύχημα που αποκάλυψε τα καλλίγραμμα πόδια της
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μόλις έφτασε στη Γκάνα, τον πρώτο σταθμό της πρώτης σόλο περιοδείας της στο εξωτερικό.

Εκεί, η πρώτη κυρία της Γκάνα, Rebecca Akufo-Addo, καλωσόρισε την Αμερικανίδα ομόλογό της, η οποία δέχτηκε επίσης ένα μπουκέτο λουλούδια από ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών πριν περπατήσει κατά μήκος του κόκκινου χαλιού που είχε στρωθεί στο αεροδρόμιο.

Την πρώτη μέρα του ταξιδιού της, η κ. Τραμπ επισκέφτηκε νοσοκομειακή μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών προτού μεταβεί για τσάι στο προεδρικό μέγαρο με την Akufo-Addo.

Για την πρώτη της εμφάνιση η Μελάνια επέλεξε ένα shirt dress σε αποχρώσεις του βυσσινί και του λευκού, το οποίο συνδύασε με λευκά δωδεκάποντα.

Ενώ κατέβαινε τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους, η Μελάνια είχε ένα... ατύχημα, όταν το φόρεμά της σηκώθηκε από τον αέρα αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της.

R

Στη συνέχεια της περιοδείας της η Μελάνια Τραμπ θα επισκεφθεί το Μαλάουι, την Κένυα και την Αίγυπτο. Όπως ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ, το ταξίδι της συζύγου του θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου και η Μελάνια θα επισκεφθεί «τέσσερις πανέμορφες και πολύ διαφορετικές χώρες στην Αφρική».

Η ίδια είχε ανακοινώσει την περιοδεία στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ μαζί με τις Πρώτες Κυρίες της Γκάνας, της Κένυας και του Μαλάουι. Και οι τέσσερις χώρες λαμβάνουν βοήθεια από τις ΗΠΑ.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ