2018-10-05 19:34:08
Φωτογραφία για Η Apple κλείνει το κατάστημα του Λούβρου
Το κατάστημα της Apple άνοιξε το 2009 στο Λούβρο με το όνομα Apple Carrousel du Louvre. Εννέα χρόνια αργότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο του καταστήματος λιανικής πώλησης στο κύριο μουσείο στο Παρίσι.

Οι φήμες για την παύση των εργασιών του παρισινού λιανοπωλητή της Apple εμφανίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά η επίσημη δήλωση της εταιρείας δημοσιεύθηκε μόλις στις 5 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Apple, το κατάστημα στο Λούβρο θα σταματήσει τις εργασίες της στις 27 Οκτωβρίου. Αντ 'αυτού, η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει το εμβληματικό κατάστημα του Apple Store στα Champs Elysées, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς από όλο τον κόσμο.

Από το 2009, περισσότεροι από 12 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την Apple στο Carrousel du Louvre. Αυτό ήταν το πρώτο κατάστημα της Apple που άνοιξε στη Γαλλία. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, οι υπάλληλοι του καταστήματος στο Λούβρο θα μεταφερθούν στο κατάστημα στα Ηλύσια Πεδία. Αυτό εφτασε στο τέλος των εργασιών επισκευής  που η Apple έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σχεδιάσει ένα νέο κατάστημα με πιο μοντέρνο στυλ.
  argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ