2018-10-06 20:45:29
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Παραδέχεται τη φορά που ένιωσε πως σχόλιό του ξεπέρασε τα όρια
Την περσινή χρονιά στο Πρωινό, τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για διάφορους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν αιχμηρά, αναπαράχθηκαν και απομονώθηκαν δημιουργώντας αντιδράσεις. Ο ίδιος παίρνει θέση, μιλώντας στο People.

Πως ένιωσες όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή η Άντζελα Δημητρίου και σου ζήτησε το λόγο για σχόλιο που είχες κάνει για εκείνη;

Μπλόκαρα προς στιγμή, όμως χαίρομαι όταν ο άλλος έρχεται να μου ζητήσει το λόγο -καταλαβαίνω ότι θέλει να του εξηγήσω τι εννοούσα. Όταν με φώναξε ξαφνικά η Άντζελα, μετά τη συνέντευξη με τη Φαίη σκέφτηκα «τι έγινε πάλι;» γιατί δεν θυμόμουν τι είχα πει. Μου θύμισε η ίδια ότι ανέφερα ότι δεν μπορεί η ίδια να λέει ότι είναι μεγάλου βεληνεκούς. Και της απάντησα: «Φυσικά δεν μπορείτε. Αφήστε τον κόσμο να το λέει». Με έχουν κατηγορήσει ότι έκανα κωλοτούμπα στην περίπτωση της Μαρίας Κορινθίου. Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή της εξήγησα κάποια σχόλια και κάποιοι είπαν ότι είμαι «ψευτόμαγκας» και ότι ζήτησα συγνώμη.


Πιστεύεις ότι κάποιες φορές ξεπέρασες τα όρια;

Μόνο για το σχόλιο που είχα κάνει για το παιδί της Μαρίας (σ.σ. Κορινθίου). Είχα πει ότι θα βλέπουν οι συμμαθητές της το γυμνό εξώφυλλο κι αυτό δεν είναι ωραίο. Παρόλο που πιστεύω πως όταν μία μάνα έχει παιδί που πηγαίνει στο σχολείο θα πρέπει να το σκέφτεται, δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τι θα κάνει ο καθένας με το παιδί του.

Με τη Μαρία –ακόμα μία συμπαίκτριά σου στο Dancing- λύσατε την παρεξήγηση;

Λύθηκε και μπορώ να σου πω ότι τη λατρεύω.

Είχε εκνευριστεί με τα σχόλιά σου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Με είχε πιάσει και εκείνος να μου μιλήσει. Γενικά από ότι καταλαβαίνεις στο DWTS χόρευα στο ταψί! (γέλια) Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Με τα σχόλιά μου δεν κρίνω την προσωπικότητα του ανθρώπου, αλλά συγκεκριμένες συμπεριφορές ή δηλώσεις. Την Μαρία δεν την ήξερα. Όταν τη γνώρισα κατάλαβα ότι μπορώ να γίνω ο καλύτερος φίλος μαζί της.

Έχεις πει ότι η μαμά σου της ζήτησε συγνώμη. Πως έγινε;

Στο Dancing. Η μητέρα μου είχε έρθει στο στούντιο να με δει και στα καμαρίνια η Μαρία μου είπε: «Κώστα θα σου πω κάτι αλλά μην το πεις. Η μαμά σου ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη». Η μητέρα μου δεν το έλεγε γιατί φοβόταν την αντίδρασή μου. Το συζήτησα μαζί της μετά. Παίρνει αυτά που λέω πατριωτικά.

Σε παίρνει τηλέφωνο η μητέρα σου να σε «μαλώσει» για κάτι που είπες;

Ναι! Της λέω «εγώ ξέρω τη δική μου δουλειά και εσύ τη δική σου».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ