2012-06-07 16:20:46
Φωτογραφία για Εύχομαι ειλικρινά να βγει ο Σαμαράς
Εύχομαι ειλικρινά να βγει ο Σαμαράς.

Mέσα στην καταιγίδα του μνημονίου, μέσα στην πείνα, την ανεργία και την εξαθλίωση του ΕΥΡΩ, να δω τι θα λένε αυτοί που τώρα ξεσπαθώνουν για τα μνημόνια, την ευρώ-δικτατορία και τον Σαμαρά.

Να δω τι θα λένε όσοι πουλημένοι τα άρπαξαν χοντρά κι έτρεξαν να ''προασπίσουν το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδος'' στο μέτωπο της νεοδημοκρατικης ξεφτίλας.

Να δω που θα κρυφτούν όταν η ανεργία μας θα φτάσει 30% ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ.

Να δω πόσες βραδιές ψήφισης νέων Μνημονίων θα ζήσουμε, πόσες διαγραφές βουλευτών και πόσα αντιλαϊκά μέτρα ακόμη.

Να δω που θα φτάσει ο μισθός μας.

Θέλω να δω πως θα είναι τα μούτρα των ανεγκέφαλων υποστηρικτών του Σαμαρά όταν θα μειώνει τον μισθό στα 200 ευρώ κι όταν θα βάζει κι άλλα χαράτσια ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Να δω τι θα λένε οι υπερ-πατριώτες των οπισθίων όταν θα διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τις μειώσεις των αμυντικών δαπανών που έχει ηδη υπογράψει.


Να δω τι θα λένε όταν θα αθωώσει τον φίλο του, τον αρχιπροδότη ΓΑΠ.

Μέσα στην πίκρα, την καταστροφή και την απογοήτευση ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ για να μην έρθει ο Στάλιν (συγνώμη ο Τσίπρας) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η μέγιστη απόλαυση θα είναι το κράξιμο από το πρωί ως το βράδυ, παντού και πάντα. Και δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν, διότι εμείς ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.

ΥΓ: Ακόμη κι αν βγει τώρα ο ξοφλημένος, πραγματοποιώντας τις δεσμεύσεις του ενώπιον του ΔΝΤ, στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα πάρει 50% ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής αστικής τάξης και των κομμάτων της.

http://rizospastikhdexia.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ