2018-10-12 05:55:07
Φωτογραφία για Π.Ο.Ε.Σ. - Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 09 Οκτωβρίου 2018

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Ρήγα, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, σήμερα Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2018, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, ενώ η αντιπροσωπεία μας ευχήθηκε στον κ. Υπουργό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε:

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε την Ομοσπονδία μας ότι θα καταβληθούν τα οφειλόμενα αναδρομικά στους στρατιωτικούς, καθ΄ υλοποίηση της σχετικής απόφασης της Ολομελείας του ΣτΕ, που δικαίωσε την Π.Ο.Ε.Σ.

Τέθηκαν από την αντιπροσωπεία μας, ενόψει του νομοσχεδίου που επίκειται να καταθέσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με θέματα μέριμνας προσωπικού, μεταξύ των άλλων:

Βαθμολογική αποκατάσταση αποφοίτων ΑΣΣΥ ετών ΄91 και ΄92.Αποκατάσταση ανακαταταγέντων ν.445/1976.Ηλικιακά όρια αποστρατείας Εθελοντών Μακράς Θητείας.Αρχαιότητα Εθελοντών Μακράς Θητείας έναντι των λοιπών Υπαξκών.Αρχαιότητα Αξκών εξ ΑΣΣΥ έναντι Αξκών εξ ΑΣΕΙ.Συνταξιοδοτικό καθεστώς κατατασσομένων τα έτη ’90 - ’92.

Αναφέρθηκαν προβλήματα δυσλειτουργίας εφαρμογής του πρόσφατου νόμου για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών συζύγων στρατιωτικών και της παραβίασης του νόμου που αφορά στους στρατιωτικούς που έχουν με δικαστική απόφαση έχουν την επιμέλεια ΑμΕΑ.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ