2012-06-07 19:34:01
Φωτογραφία για Λέρος: Χωρίς φαγητό και φάρμακα οι ασθενείς του ψυχιατρείου
Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται οι 350 τρόφιμοι του ψυχιατρείου Λέρου, καθώς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του κρατικού Θεραπευτηρίου, το νοσοκομείο αντιμετωπίζει πλέον όχι μόνο την έλλειψη φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, αλλά και την έλλειψη φαγητού. Όπως αναφέρει σε επείγον έγγραφό του που απέστειλε την Τετάρτη προς το υπουργείο Υγείας, ο αναπληρωτής διοικητής του Θεραπευτηρίου Λέρου, Ιωάννης Αντιάρτης, οι 350 ασθενείς του υποσιτίζονται εδώ και μέρες, ενώ στο ίδιο έγγραφο, τονίζει ότι αδυνατεί πλέον να καλύψει τις ανάγκες σίτισής τους.

«Σας ενημερώνουμε ότι αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις βασικές ανάγκες σίτισης των ασθενών μας οι οποίοι υποσιτίζονται αυτή τη στιγμή λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε τρόφιμα. Οι προμηθευτές μας αρνούνται πλέον να μας προμηθεύσουν τρόφιμα λόγω των μεγάλων χρεών μας» αναφέρει η επιστολή.

Όπως αναφέρει ο κ. Αντιάρτης, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι «τα ασφαλιστικά ταμεία μας οφείλουν υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου να μην μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του» και κάνει έκκληση στους αρμόδιους να λύσουν άμεσα το πρόβλημα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άγιο είχε ο Ραγκούσης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Άγιο" είχε ο Ραγκούσης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ