2012-06-10 05:01:21
Φωτογραφία για Αποφασισμένος για τη νίκη ο Vettel
Μπορεί να άργησε αλλά φαίνεται πως η Red Bull Racing έχει ανακτήσει τη... φόρμα της στις μάχες των κατατακτήριων δοκιμών. 

Μετά τον Mark Webber στο Monaco, στο Montreal θα είναι ο Sebastian Vettel εκείνος που θα εκκινήσει από την pole position!

«Ξέραμε τι χρειαζόμασταν από το μονοθέσιο μας σήμερα και καταφέραμε στις κατατακτήριες δοκιμές να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος από το τελικό αποτέλεσμα και τους γύρους που έκανα στο τέλος της διαδικασίας. Κάθε φορά βελτίωνα την επίδοσή μου. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση αλλά η αλήθεια είναι πως έχει μεγαλύτερη σημασία το τι θα συμβεί αύριο. Κάναμε ότι έπρεπε, εκκινώ οκτώ μέτρα μπροστά από τον Lewis (Hamilton) κι αυτό το προβάδισμα αποτελεί τη βάση της προσπάθειας μας να κερδίσουμε τον αγώνα. Αύριο αναμένεται να έχει υψηλότερες θερμοκρασίες. Θα είναι σημαντικό να κάνω καλή εκκίνηση. Πολλά μπορούν να συμβούν», είπε ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά το τέλος των κατατακτήριων δοιμών.


Από την πλευρά του ο Mark Webber που θα ξεκινήσει από την 4η θέση, δήλωσε έκπληκτος από την προσωπική του επίδοση: «Είμαι ξαφνιασμένος που βρίσκομαι στην τέταρτη θέση. Δεν ήταν και η πιο ομαλή περίοδος για μένα, άρα εξεπλάγην από το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ικανοποιημένος από τους τελευταίους μου γύρους, δεν είχα εμπιστοσύνη στο μονοθέσιο μου κι αυτό συνεπάγεται πως δεν μπορείς να πάρεις τα μέγιστα ούτε από τον εαυτό σου. Δεδομένων αυτών, η τέταρτη θέση είναι καλή. Θα είναι μακρύς σε διάρκεια αγώνας και είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Sebastian (Vettel) έκανε πολύ καλό γύρο. Το μονοθέσιο μας αποδίδει τα προσδοκούμενα ενώ ο καιρός αναμένεται καλός για τον αγώνα».

Να σημειωθεί ότι η Red Bull δεν έχει νικήσει ποτέ στον Καναδά, παρότι στους τελευταίους 2 αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο σιρκουί Gilles Villeneuve o Vettel έχει ξεκινήσει μια φορά από την pole positions (2011) και μία από την 2η θέση (2010). Πέρσι, βέβαια, έχασε τη νικη μέσα από τα χέρια του, μετά το λάθος που έκανε στον τελευταίο γύρο επιτρέποντας έτσι στον Jenson Button να πανηγυρίσει τη νίκη, σε έναν επεισοδιακό αγώνα.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πωλείται η Activision-Blizzard;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πωλείται η Activision-Blizzard;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ