2012-06-11 09:49:51
Φωτογραφία για Μίνι κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα [BINTEO]
Μίνι καύσωνας σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από σήμερα, με τον υδράργυρο να παίρνει την ανιούσα αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη. Διαβάστε στο planet-greece την πρόγνωση για σήμερα και τις επόμενες ημέρες και δείτε το βίντεο Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γενικά απο 19 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενω στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος γενικά με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μεταξύ 18 και 35 βαθμών κελσίου


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο και θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ