2012-06-12 10:44:47
Φωτογραφία για Η μάχη του Πειραιά
Εκπλήξεις μέχρι την τελευταία στιγμή κρύβει η προεκλογική εκστρατεία. Το ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στον... Κορυδαλλό! Το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει η εκδήλωση, στην Πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή, φυσικά, τον Ευ. Βενιζέλο.

Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ενώ την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, θα μιλήσει στο Μενίδι.

Στόχος η ανάκαμψη

Το γεγονός ότι ο Ευ. Βενιζέλος επέλεξε τον Κορυδαλλό για την κεντρική προεκλογική ομιλία του μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Η Β' Πειραιά είναι από τις περιοχές που έχουν πληγεί όσο λίγες από την κρίση, και από τις εκλογικές περιφέρειες όπου το ΠΑΣΟΚ υπέστη καθίζηση στις 6 Μαΐου, με συνέπεια να εκλέξει μόνο έναν βουλευτή (και αυτόν με το ζόρι). Τα πράγματα είναι χειρότερα στην Α' Πειραιά, όπου στις 6 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ δεν εξέλεξε κανέναν βουλευτή. Μένει να δούμε αν το διήμερο του Ευ. Βενιζέλου σε Κορυδαλλό και Πειραιά θα βελτιώσει τις επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή...

Κατά τα λοιπά, από σήμερα μέχρι την Παρασκευή οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ θα ξεχυθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα - από την Καβάλα μέχρι τη Μεσσηνία, από τα Γιάννενα μέχρι την Ξάνθη. Πέρα από τις καθιερωμένες ομιλίες θα κάνουν και διάλογο με τους πολίτες, στο πρότυπο που εγκαινίασε ο Ευ. Βενιζέλος.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ