2019-09-02 21:23:32
Φωτογραφία για Ακαταμάχητα γοητευτική η «Πρώτη Κυρία» της Σαξονίας
Η σύντροφος του Χριστιανοδημοκράτη πρωθυπουργού Μίχαελ Κρέμτσερ έκλεψε την

παράσταση στη χθεσινή νίκη – Πώς η πρώην δημοσιογράφος ήταν ο άσος στο μανίκι του νέου πρωθυπουργού

Πρώην δημοσιογράφος και μητέρα τεσσάρων παιδιών , η σύντροφος του πρωθυπουργού της Σαξονίας κλέβει την παράσταση στο πλευρό του Χριστιανοδημοκράτη Μίχαελ Κλέτσμερ, νικητή των χθεσινών εκλογών.

Η 42χρονη Ανέτ Χόφμαν, δημοσιογράφος στο γερμανικό δίκτυο MDR, είναι ο άσσος στο... μανίκι του Χριστιανοδημοκράτη πρωθυπουργού της Σαξονίας. Για χάρη του άφησε την καριέρα της στην δημοσιογραφία.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού της Σαξονίας έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Μίχαελ Κλέμτσερ. Είναι όμως μητέρα και άλλων δύο παιδιών που απέκτησε από προηγούμενη σχέση της. Όλοι μαζί ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο ανατολικό κρατίδιο της Γερμανίας.

Η 42χρονη Ανέτ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του αγαπημένου της. Μαζί με τον 43χρονο σύντροφό της πόζαρε σε προεκλογικές αφίσες ζητώντας την ψήφο των συμπολιτών της. Και τα κατάφερε!


Το κόμμα του Κλέμτσερ, οι Χριστιανοδημοκράτες, ήρθαν χθες πρώτοι σε ψήφους, με ποσοστό 32,1%, αν και απώλεσαν ποσοστό 7,3% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2014.

Το ζευγάρι έδωσε μεγάλο αγώνα καθώς οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. To «AfD» ήρθε δεύτερο με ποσοστό 27,5%, το καλύτερο στην ιστορία του κόμματος.

Η Ανέτ έχει δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι γνώρισε τον σύντροφό της ενώ εργαζόταν στο γερμανικό δίκτυο MRD. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως αποδείχθηκε...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ