2019-09-03 22:33:38
Φωτογραφία για Hχηρή απάντηση του ΥΠΕΘΑ στην προκλητική Άγκυρα: «Οι Τούρκοι δεν θα εμφανιστούν αύριο στο Καστελόριζο» – Βίντεο
Συνεχίζει η Τουρκία να εκδίδει παράνομες Navtex με τις οποίες δεσμεύει θαλάσσιες περιοχές τόσο στην Κυπριακή ΑΟΖ όσο και στην περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελόριζο για πραγματοποίηση ασκήσεων με αληθινά πυρά.

Μάλιστα όπως ανέφερε πριν πρώτο το Πενταπόσταγμα, κυκλοφορούν και περίεργα τουρκικά δημοσιεύματα, που ομιλούν για ένταση αύριο στο Καστελόριζο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open η ελληνική πλευρά εξέδωσε νέα Navtex η οποία δεσμεύει τον ίδιο γεωγραφικό χώρο την ίδια ημέρα (Τετάρτη (3/9) και την ίδια ώρα, έτσι ώστε το Ελληνικό Ναυτικό να βρεθεί στη περιοχή και να πραγματοποιήσει ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αύριο έως τις 15:00 το μεσημέρι υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν τα πλοία των δυο χωρών στην ίδια περιοχή. Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τονίζουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς οι Τούρκοι επιλέγουν κάθε φορά να μην εμφανιστούν στις συγκεκριμένες περιοχές.

Την ίδια ώρα οι γείτονες μας προχώρησαν σε νέο μπαράζ παραβιάσεων και σήμερα στο Αιγαίο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ