2020-05-27 11:39:36
Φωτογραφία για Οι Έλληνες που κάνουν τον γύρο της Ευρώπης... με ποδήλατο! (βίντεο)
Το καλοκαίρι του 2019 διένυσαν 1.400 χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες στη Βενετία, διασχίζοντας επτά χώρες - Φέτος ο κορωνοϊός ματαίωσε για λίγο καιρό τα σχέδιά τους για το επόμενο μαγικό ταξίδι Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί να κάνουμε τον γύρο της Ευρώπης με τρένο, ή με τροχόσπιτο, διαμένοντας σε μέρη σπάνιας ομορφιάς. Πόσες φορές δεν σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μία μοναδική εμπειρία. Ένα ταξίδι ζωής, ένα όνειρο, που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα... αν διαθέταμε την απαιτούμενη τόλμη και... τρέλα! Δύο Έλληνες, δύο νέοι άνθρωποι 23-24 ετών, όχι μόνο πραγματοποίησαν το ονειρικό ταξίδι, αλλά το... προχώρησαν πολλά βήματα παραπάνω, πραγματοποιώντας το ταξίδι με... ποδήλατα!

Ο Κωνσταντίνος Μοδάτσος και ο Γιώργος Τσιρούλης ξεκίνησαν ένα ταξίδι... τρελό το καλοκαίρι του 2019. Ένα ταξίδι με διάρκεια 19 ημέρες συνολικά, εκ των οποίων οι 17 ήταν πάνω στο ποδήλατο.

Λένε ότι όταν το μυαλό σκέφτεται, το σώμα πρέπει να είναι έτοιμο να ακολουθεί. Ο Κωνσταντίνος και ο Γιώργος έδειξαν ότι όχι μόνο μπορεί να συμβεί, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μία καταπληκτική, μοναδική εμπειρία.


Το καλοκαίρι του 2019, οι δύο νεαροί Έλληνες ξεκίνησαν τη μαγική τους διαδρομή με τα ποδήλατά τους από τις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο και κατέληξαν, έπειτα από 19 ημέρες, στη μαγευτική Βενετία, στην Ιταλία, καλύπτοντας μίας απόσταση 1.400 χιλιομέτρων, ενώ διέσχισαν επτά χώρες.

Δείτε το βίντεο από το ξεκίνημα του ταξιδιού τους πριν έναν χρόνο:

Έναν χρόνο πριν, βέβαια, δεν υπήρχε... κορωνοϊός ή τουλάχιστον δεν το γνωρίζαμε ή δεν είχε... αγριέψει τόσο, ώστε να βάλει τον πλανήτη σε καραντίνα. Οι δύο Έλληνες προγραμμάτιζαν και για φέτος μία ακόμη εξόρμηση, αλλά η πανδημία ματαίωσε τα σχέδιά τους.

Σχέδια, ώστόσο, που παραμένουν προσωρινά στο συρτάρι, καθώς θα πραγματοποιηθούν αμέσως μόλις περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος για τον κόσμο.

Ελεύθερο κάμπινγκ, τοποθεσίες που σπάνια μπορεί να δει ένας τουρίστας, γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, όψης, ψυχοσύνθεσης, εμπειρίες μοναδικές, σπάνιες, ανεπανάληπτες, που προσδίδουν στο ταξίδι μία άλλη -πολύ ανώτερη- διάσταση.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ