2020-08-18 10:00:09
Φωτογραφία για «Ένα εκατομμύριο γιεν»: Όλες οι λεπτομέρειες για το τηλεπαιχνίδι του MegaΌπως έχει γίνει γνωστό, η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει την επόμενη σεζόν στο Mega με το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο ¥».

Το «Ένα εκατομμύριο ¥» είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και  ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο  έμπειρους παικτες. Γιατί «Ένα εκατομμύριο ¥» οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία…

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο «Ένα εκατομμύριο ¥» τα λάθη πληρώνονται!

Σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω ανατολή, οι τηλεθεατές δεν θα θέλουν να τελειώσουν οι ερωτήσεις.. ποτέ! Το «Ένα εκατομμύριο ¥» είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου ο νικητής προκύπτει με τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ανά πάσα στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σουσι!!

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ