2020-08-27 07:12:02
Φωτογραφία για Η Paris Hilton αποκάλυψε τη δική της ιστορία bullying που τη «στοιχειώνει» ακόμα
Μιλάει για όλα στο ντοκιμαντέρ «This Is Paris»

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το περιβόητο «This Is Paris» στο κανάλι του Hilton στο YouTube,

η Paris Hilton αποφάσισε να αποκαλύψει στο People όσα της συνέβησαν ως έφηβη κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο ιδιωτικό σχολείο Provo Canyon στη Γιούτα, στη δεκαετία του ’90.

«Έθαψα την αλήθεια μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά είμαι υπερήφανη του πόσο δυνατή γυναίκα έγινα. Ο κόσμος μπορεί να υποθέτει ότι όλα στη ζωή μου ήρθαν εύκολα, αλλά θέλω να του δείξω ποια πραγματικά είμαι», δήλωσε. Η διάσημη κληρονόμος διηγήθηκε την ιστορία, όπως εξελίχθηκε, αφού πρώτα διευκρίνισε ότι πριν φοιτήσει εκεί, διέμενε με τους γονείς της στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria, πηγαίνοντας κόντρα στους κανόνες που της έβαζαν.

«Ήταν τόσο εύκολο να το σκάω και να πηγαίνω σε κλαμπς και πάρτι. Οι γονείς μου ήταν τόσο αυστηροί που με έκαναν να θέλω να επαναστατώ. Με τιμωρούσαν παίρνοντάς μου το κινητό, την πιστωτική κάρτα και ακόμη κι έτσι δεν κατάφερναν κάτι. Πάλι έβγαινα έξω μόνη μου», αναφέρει η Hilton και εξηγεί πως αυτός ήταν και λόγος για τον οποίο βρέθηκε στο Provo School, όπου έμεινε για 11 μήνες. Από τη στιγμή που έφτασε, είχε όμως ένα κακό προαίσθημα.


width="640" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

«Ήξερα πως όλα θα ήταν χειρότερα από οπουδήποτε αλλού. Έπρεπε να ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν στο επίκεντρο. Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι να πέσω για ύπνο, όλη μέρα μου φώναζαν, ούρλιαζαν, ήταν ένα συνεχόμενο βασανιστήριο. […] Το προσωπικό έλεγε απαίσια πράγματα. Με έκαναν μόνιμα να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου, μου έκαναν bullying. Νομίζω πως ο στόχος τους ήταν να μας “σπάσουν”. Μας κακοποιούσαν και στην πράξη, μας χτυπούσαν και έκαναν ότι μας πνίγουν. Ήθελαν να εμποτίσουν με φόβο τα παιδιά ώστε να είμαστε υπερβολικά φοβισμένοι για μην τους υπακούμε», περιέγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι συμμαθητές της Hilton εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ και μοιράζονται τις δικές τους αντίστοιχες ιστορίες από το σχολείο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τους ανάγκαζαν να παίρνουν φάρμακα και τους κρατούσαν με δεσμά. Το σχολείο ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως σχετικά με τις κατηγορίες, η δε Hilton τόνισε ότι εξαιτίας αυτής της τραυματικής εμπειρίας ακόμη βλέπει εφιάλτες.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ