2020-10-20 12:30:15
Φωτογραφία για Νέα αποχώρηση από τις «8 Λέξεις»

 



Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζαμε για τις «8 λέξεις» είναι ότι στον δεύτερο κύκλο θα μπουν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο πρώτος έχει ξεκινήσει ήδη, ενώ τον Θεοχάρη θα τον δούμε για πρώτη φορά σήμερα το βράδυ στον ρόλο του Αιμίλιου Φωκά.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η αλλαγή που θα γίνει στο καστ.

Πριν από μερικές μέρες μάθαμε ότι ο Αλέξης Παππάς δεν θα συνεχίσει στη σειρά. Μάλιστα, ο ρόλος του δεν ολοκληρώνεται, όπως θα πίστευε κανείς, αλλά ουσιαστικά στη θέση του θα βλέπουμε από τον Νοέμβριο και μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Παρόλο που ο Αλέξης Παππάς δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρησή του από το σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι άλλο εκεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποφάσισε να συμμετέχει στο Just the 2 of us, αφού δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει ξανά στην Κύπρο για τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ.

Εκτός όμως από τον Αλέξη Παππά από τις «8 λέξεις» αποχωρεί ακόμα ένας… ωραίος. Πρόκειται για τον Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο, ο οποίος υποδύεται τον Φοίβο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Φοίβο να μπαίνει στη φυλακή, για να τιμωρηθεί για όλα αυτά που έχει κάνει.Ωστόσο, η παραμονή του εκεί δεν θα είναι για λίγο. Ο Τζούλιο ουσιαστικά έχει σταματήσει τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και τις «8 λέξεις».

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός ηθοποιός έχει συνεργαστεί ξανά με τον ΑνΤρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, με πρώτη στο «Μπρόυσκο»όπου υποδυόταν τον Μανούσο Ροκάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3, αλλά δεν κατάφερε να πάει ούτε στα κάστινγκ, γιατί την ίδια περίοδο ήταν τα γυρίσματα των «8 λέξεων».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ