2020-11-19 23:14:18
Φωτογραφία για Μόσιαλος: Προτείνω άμεση επίταξη των κλινικών

medlabnews.gr iatrikanea

Παίρνοντας το παράδειγμα των νοσηλευτριών που φεύγουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και σπεύδουν στη Θεσσαλονίκη, ο Ηλίας Μόσιαλος τονίζει ότι "σε αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι στρατευμένοι".

Καλεί δε την κυβέρνηση να επιτάξει τις απαραίτητες κλινικές, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν απάντησαν εντός της ορισθείσας προθεσμίας.

Ολη η ανάρτηση



Το υπουργείο υγείας ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη να διαθέσουν 200 κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών που πάσχουν από Covid-19 εντός της περιφερειακής ενότητας της Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν μέχρι τις 21:00 σήμερα.

Δεν το έκαναν. Είδαμε παράλληλα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, την Κέρκυρα και αλλά μέρη της χώρας να μετακινούνται εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τη χώρα σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Αν οι ιδιοκτήτες δεν απαντήσουν θετικά μέχρι αύριο το πρωί, προτείνω στην κυβέρνηση την άμεση επίταξη των κλινικών για την αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών για νοσηλεία των ασθενών που πάσχουν από Covid-19.

Σε αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι στρατευμένοι.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ