2020-12-06 12:34:31
Φωτογραφία για Μαργαρίτα κόρη Θεοδωράκη: Η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα

 medlabnews.gr

Πριν από λίγο καιρό η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έγινε το πρόσωπο των ημερών, όταν έπειτα από ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, αποκάλυπτε πως έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πως θέλει να δέσει μία θηλιά στο λαιμό της και να πεθάνει. 

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη δέχτηκε σφοδρή κριτική από πολλούς, ενώ και η Έλενα Ακρίτα αναρωτήθηκε πώς ξόδεψε τα 2 εκατομμύρια που της έδωσε ο μπαμπάς της. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε στο περιοδικό Down Town για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, ενώ αποκάλυψε πως το ρεύμα στο  σπίτι της της το πλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα και ο άνδρας της, καθώς εκείνη είναι άνεργη από το 2012.

«Για εμένα ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια και δεν είμαι

. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί. Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά και κανείς δεν με πιστεύει επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μαλ@κες και λένε ότι έχω λεφτά. Μπιμπελό είμαι επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη; Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει χρέη και υποχρεώσεις. Βγήκαν όλοι αυτοί οι «κανίβαλοι» που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2 εκατ. ευρώ. Όλα πήγαν στην Εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε χρέη.

Mας έκοψαν το ρεύμα πριν από ένα μήνα γιατί χρωστάμε 6.000 ευρώ. Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα; Είμαι άνεργη από το 2012, έχω σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο και το υπουργείο Πολιτισμού σιγή. Είμαι στα 62 μου έχω δώσει τα χρήματά μου στο ΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω σύνταξη. Τι να μην δείξω ότι πεινάω και ότι είμαι φτωχός; Ο πατέρας μου έχει οικονομικές δυσκολίες και νομίζουν ότι είναι πάμπλουτος και μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της κόρης του. Πάντα με βοηθούσε και ήταν γενναιόδωρος. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ξέρεις τι φθόνο έχω φάει για τον πατέρα μου;» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ