2020-12-18 14:00:09
Φωτογραφία για Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα - «Δημήτρη ντροπή! Ντροπή!»

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή τα σχόλια του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή «Happy Day». Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US, σχετικά με το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή για το “ρ”, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι’ αυτό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.



Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον αέρα του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την δική της απάντηση, κατακεραυνώνοντας τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα;

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα. Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό.

Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», είπε η παρουσιάστρια.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ