2021-01-22 17:32:39
Φωτογραφία για ΠΦΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα εκτάκτως με πρωτοβουλία του ΠΦΣ παρουσία εκπροσώπων 18 εταιρειών προγραμμάτων λογισμικού φαρμακείων, λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν σχετικά με τα θέματα της ένταξης του Λιμενικού Σώματος στον ΕΟΠΥΥ και της έκδοσης ξεχωριστών τιμολογίων εμβολίων και φαρμάκων .

Ακολούθησε συζήτηση και διατύπωση ερωτημάτων προς τους αρμοδίους φορείς που παραβρέθηκαν όπως και επίλυση των προβλημάτων.

Εκ μέρους των εταιρειών δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τα μηχανογραφικά συστήματα θα προσαρμοστούν έγκαιρα στις νέες απαιτήσεις, αλλά ζητήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να ενημερώνονται και να ενσωματώνονται οι αλλαγές αυτές.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από την ΗΔΙΚΑ η κ. Πάνου και ο κ. Μαθιουδάκης , από την ΚΜΕΣ- ΕΟΠΥΥ ο κ. Αγάλιας και από την Unisystemsο κ. Σταϊκος και ο κ. Κασούμης.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιείται η συνάντηση αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των Εταιρειών και να μην δημιουργούνται προβλήματα στην υλοποίηση των αποφάσεων που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ και απαιτούν προσαρμογή των μηχανογραφικών προγραμμάτων.

Στις αρχές της εβδομάδας θα λάβετε αναλυτική ενημέρωση για τα παραπάνω θέματα.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ