2021-02-12 07:49:40
Φωτογραφία για 40+ Πολύ όμορφες διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων με Κεριά
Τα κεριά και τα λουλούδια είναι τα πιο απλά αντικείμενα που μπορούν να αξιοποιηθούν στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για την δημιουργία μιας ευχάριστης εικόνας και ατμόσφαιρας  

Τα ρεσό τοποθετημένα σε κάθε μορφής χαμηλά κηροπήγια όπως και τα λευκά - κρεμ μικρά και μεγαλύτερα κεριά σε κηροπήγια ή τις ειδικές βάσεις, είναι οι πιο απλοί και ταιριαστοί με όλους τους χώρους τύποι κεριών.

Όπως ακριβώς συμβαίνει στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων με όλα τα αντικείμενα μικρού και μεσαίου μεγέθους και τα κεριά δημιουργούν μια πολύ πιο καλαίσθητη εικόνα αν συγκεντρωθούν σε ένα σημείο, κυρίως του σαλονιού, σε σχέση με την τοποθέτησή τους μεμονωμένα.   



Τα κεριά και τα λουλούδια είναι τα πιο απλά αντικείμενα που μπορούν να αξιοποιηθούν στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για την δημιουργία μιας ευχάριστης εικόνας και ατμόσφαιρας και ο συνδυασμός τους είναι ιδανικός για την δημιουργία διακοσμήσεων που βασίζονται στην απλότητα, σε κάθε σημείο του σπιτιού.   


Κεράκια κάθε μορφής τοποθετημένα σε έναν δίσκο μόνα τους ή και σε συνδυασμό με ένα γυάλινο απλό βάζο με λίγα λουλούδια, είνα αρκετά για να διακοσμήσουν πολύ καλαίσθητα το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού. 

Απλές συνθέσεις αυτής της μορφής που μπορούν να αποτελούνται ακόμη μόνο από ρεσό σε απλά γυάλινα κηροπήγια και μερικά πράσινα κλαδιά σε ένα βαζάκι, τοποθετημένα σε έναν ξύλινο ή μεταλλικό δίσκο,  είναι απόλυτα ταιριαστές με όλα τα στυλ διακόσμησης. 

Αν θέλετε να τις προσαρμόσετε, ακόμη περισσότερο, στο γενικό ύφος που επικρατεί στον χώρο διαφοροποιείστε το είδος του δίσκου και χρησιμοποιείστε ανάλογα περισσότερο "εξεζητημένα" κηροπήγια. 

Εξίσου κομψές και οι επιτραπέζιες συνθέσεις με ένα γυάλινο βάζο και ψηλά απλά κεριά, τοποθετημένα σε αντίστοιχα πολύ απλού σχεδιασμού κηροπήγια, βάσεις ή γυάλινα φανάρια. 

Μεγαλύτερου μεγέθους κεριά σε δοχεία επίσης είναι από τα πιο κατάλληλα αντικείμενα για την διακόσμηση στο τραπέζι του σαλονιού και όσο πιο ουδέτερες - απαλές οι αποχρώσεις τους τόσο πιο εύκολα θα τα συνδυάσετε με κάθε άλλου είδους διακοσμητικά αντικείμενα και υφασμάτινα στοιχεία που υπάρχουν στον χώρο. 

Κεριά αυτής της μορφής μέσα σε κάθε τύπο δοχείο που σας αρέσει μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε και μόνοι σας. Δείτε εδώ λεπτομέρειες, ιδέες  και την βήμα - βήμα διαδικασία. 

Τα λευκά - εκρού κεριά είναι από τα πιο "ευέλικτα" διακοσμητικά και ταιριάζουν σε κάθε χώρο ενώ, κατά κανόνα είναι και τα πλέον οικονομικά που θα βρείτε στην αγορά ειδών για το σπίτι. 

Σε τραπέζια καθιστικού μεγάλου μεγέθους, στην τραπεζαρία κλπ και αν δεν συγκεντρώσετε κεριά - λουλούδια σε έναν αντίστοιχου μεγέθους μεγαλύτερο δίσκο, χρησιμοποιείστε περισσότερα κεριά-κηροπήγια και ένα μεγάλο ή περισσότερα μικρότερα βάζα με λουολούδια. 

Πολύ λιτές αλλά ιδιαίτερα καλαίσθητες συνθέσεις για τραπέζια, μπουφέδες και γενικά χαμηλά έπιπλα μπορείτε να δημιουργήσετε και με εντελώς απλά γυάλινα βάζα μέσα στα οποία θα τοποθετήσετε κεριά ανάλογου μεγέθους. 

Το τζάκι είναι επίσης ένας χώρος που πολύ πιο εύκολα και καλαίσθητα μπορείτε να διακοσμήσετε με κεριά κάθε τύπου και μεγέθους, σε σχέση με άλλα περισσότερα ακριβά αντικείμενα. 

Ένα σημαντικό στοιχείο για πραγματικά όμορφες επιτραπέζιες συνθέσεις με γυάλινα αντικείμενα, κάθε μορφής, είναι ότι αυτά θα πρέπει να είναι ...αστραφτερά και διαυγή και όχι θαμπά και ...σκονισμένα, γι΄αυτό ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο σας για ...φασίνα :) επιλέξτε βάζα-αντικείμενα φαρδιά που να πλένονται εύκολα. 

Ισχύει ακριβώς το ίδιο και για τα μεγάλα κεριά σε γυάλινα δοχεία, που ειδικά αν δεν τα ανάβετε συχνά, η όψη τους μετά από ένα διάστημα δεν είναι και η πιο ...όμορφη :) Για να το αποφύγετε προτιμήστε τα ρεσό τοποθετημένα μέσα σε πολύ όμορφα και ιδιαίτερα οικονομικά κηροπήγια που θα βρείτε στην αγορά ειδών σπιτιού και διακόσμησης σε πολύ μεγάλη ποικιλία. 

Τα χρωματιστά κεριά όπως και τα τοποθετημένα σε χρωματιστά δοχεία - κηροπήγια, διακοσμητικά μπορούν όπως κάθε άλλο αντικείμενο να προσθέσουν και χρώμα στο σημείο που τα τοποθετήσετε και να σας βοηθήσουν χρωματικά στην συνολική διακόσμηση του χώρου. 

Ειδικά σε χώρους - σημεία που επικρατούν ουδέτερες - φυσικές αποχρώσεις ακόμη και μικρού μεγέθους χρωματιστά κεριά - δοχεία - κηροπήγια θα λειτουργήσουν πολύ έντονα διακοσμητικά και σε συνδυασμό με κάποιο ακόμη στοιχείο του χώρου σε ίδια ή ταιριαστή απόχρωση. 

Τα διακοσμητικά φανάρια, εκτός από χρήση σε επιτραπέζιες διακοσμήσεις, είναι πολύ εντυπωσιακά και τοποθετημένα στο δάπεδο. 

Ο πιο καλαίσθητος και απλός τύπος διακοσμητικών φαναριών είναι αυτά από γυαλί και μεταλλικό σκελετό, μέσα στα οποία ανάλογα με το μέγεθός τους θα τοποθετήσετε ένα ή περισσότερα κεριά

Και τα μεγάλου μεγέθους φανάρια εξωτερικών χώρων από μέταλλο, μπαμπού κλπ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιδαπέδιες διακοσμήσεις για το εσωτερικό σπιτιού, αρκεί ο σχεδιασμός το υλικό και το γενικό τους ύφος να είναι ταιριαστά με τα αντίστοιχα του χώρου που θα τα τοποθετήσετε. 

Ένας πολύ εντυπωσιακός τύπος επιτραπέζιας διακόσμησης με ρεσό και απλά γυάλινα κηροπήγια-ποτηράκια είναι η τοποθετήσή τους σε έναν ξύλινο δίσκο, καλύποντας την συνολική του επιφάνεια και τοποθετώντας ανάμεσα μερικά πράσινα κλαδάκια. Μια μορφή σύνθεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σημείο και είναι ταιριαστή με τα ...πάντα.

Απλά γυάλινα κηροπήγια για ρεσό αυτής της μορφής θα βρείτε στην αγορά ειδών σπιτιού και διακόσμησης σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, ακόμη και με λιγότερο από ..μισό ευρώ. 

Τα επιπλέοντα ρεσό είναι επίσης πολύ εντυπωσιακά σε συνθέσεις αυτής της μορφής, για επιτραπέζιες διακοσμήσεις σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Σε οποιοδήποτε σημείο και για λόγους ασφάλειας πιστεύετε ότι θα σας εξυπηρετήσουν περισσότερο χρησιμοποιείστε κεριά led μπαταρίας. 

Τέλος, τα κάπως πιο εξεζητημένης εμφάνισης κηροπήγια-ποτηράκια με μεταλλικά χρώματα, γκλίτερ κλπ όπως και τα διάτρητα μεταλλικά κηροπήγια, ενώ δεν τους ...πολυφαίνεται :) όταν τα βλέπουμε στα ράφια των καταστημάτων και δημιουργούν μια ελαφρά κιτς αίσθηση πολύ συχνά φωτισμένα με το κεράκι αποκτούν εντελώς διαφορετική και πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ