2021-02-19 08:46:45
Φωτογραφία για Το ανανεωμένο μενού Έναρξης των Windows 10 από τον Οκτώβριο Η Microsoft σχεδιάζει τη ριζική ανανέωση του design των Windows 10, η οποία θα φέρει την επίσημη ονομασία Sun Valley και θα κάνει το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο του 2021. Στην Sun Vallery ενημέρωση, το Windows 10 Start Menu θα ανανεωθεί ριζικά με στρογγυλεμένες γωνίες και θα αιωρείται πάνω από την taskbar όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot.

Η Microsoft ξεκίνησε την εργασία της πάνω στην Windows 10 Sun Valley ενημέρωση πέρυσι και το update θα εισάγει ένα ριζικά ανανεωμένο interface το οποίο θα υλοποιεί καλύτερα το Fluent Design της Microsoft. Και το Windowscentral μας προσφέρει σήμερα μια πρώτη ματιά στο εν λόγω νέο UI και πιο συγκεκριμένα, εκείνο του Start Menu το οποίο αιωρείται πάνω από την taskbar και έχει και στρογγυλεμένες γωνίες.

Όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα Windows 10X, το Start Menu και το Action Centrer στη Windows 10 Sun Valley θα εμφανίζεται αποκομμένο από την taskbar για να δημιουργήσει μια καλύτερη floating εμπειρία. Μας άρεσε ιδιαίτερα προσωπικά, εσάς;Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ