2021-03-23 09:13:45
Φωτογραφία για Λουράντος: Έδιωξε το συνεργείο του ΣΚΑΪ. Σηκωθείτε και φύγετε!
Μαινόμενος ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), Κωνσταντίνος Λουράντος, στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Κάμερα του καναλιού βρέθηκε στο φαρμακείο του για να μιλήσουν και σήμερα για το self testing που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ωστόσο ο κ. Λουράντος θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που όπως είπε ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας.

«Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου» ανέφερε αρχικά ο κ. Λουράντος κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό για τις απόψεις που ακούστηκαν χωρίς ωστόσο να αναφερθεί συγκεκριμένα στο ποιον.

Τον διέκοψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου για να του πει πως «όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε».

«Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε:

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε».


Λίγο μετά, ο κ. Λουράντος είπε ότι κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής» και υπογράμμισε:

«Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου ο οποίος έχει αναδειχθεί ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες»

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου και αυτά που είπα» συνέχισε λίγο αργότερα για να καταλήξει η συζήτηση διώχνοντας την κάμερα του ΣΚΑΪ: «Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Έχετε θράσος, έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες, άντε γεια σας».
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ