2021-05-13 11:45:01
Φωτογραφία για Σταματήστε να περιμένετε κάποιον ή κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους. 4 απλά βήματα για την ενδυνάμωσης του εαυτού σας
Σκέφτεστε ποτέ : "αν κάτι τέτοιο συμβεί για μένα, τότε θα μπορούσα να είμαι χαρούμενη; Αν θα μπορούσα απλώς να επιτύχω μια καλύτερη δουλειά, ένα μεγαλύτερο σπίτι, ένα εκατομμύριο ευρώ – τότε όλα θα ήταν υπέροχα;"

Είμαστε εκπαιδευμένοι να πιστεύουμε ότι η ευτυχία προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες, από κάτι μαγικό που θα πάρει όλα τα προβλήματά μας μακριά. Αλλά δυστυχώς, δεν λειτουργεί έτσι η ζωή!

Σταματήστε να περιμένετε κάποιον ή κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους. 4 απλά βήματα για την ενδυνάμωσης του εαυτού σας.

Ακόμη και αν μπορεί να αποκτηθεί προσωρινή «ευτυχία» από κάτι ή κάποιον , η πραγματική, αληθινή, διαρκής ευτυχία μπορεί να προέλθει μόνο από μέσα, από την εμπιστοσύνη και την εξάρτηση μόνο από τον εαυτό σου για να εκπληρώσει τις ανάγκες σου. Αυτό ονομάζεται συναισθηματική αυτοδυναμία και σημαίνει ότι η αξία σας και οι αποφάσεις σας καθοδηγούνται από τη δική σας εσωτερική πυξίδα και όχι από αυτό που υπαγορεύουν οι άλλοι ή η κοινωνία.

Ίσως αναρωτιέστε πώς αυτή η συναισθηματική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

Δες πώς μπορείς να γίνεις περισσότερο συναισθηματικά αυτοδύναμη στο iGynaika by Evi Visvardi
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ