2021-05-18 19:50:43
Φωτογραφία για Η ΦΑΜΙΛΙΑ: Επιστρέφει Τετάρτες και Πέμπτες στις 21:00 στον ΑΝΤ1



Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ

Η Μαίρη στέκεται βράχος στο πλευρό της αγχωμένης Λίτσας, που ξεκινά τις διαδικασίες για την πολυπόθητη υιοθεσία. Συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένουν την κοινωνική λειτουργό, που θα ορίσει το Ίδρυμα, για να κάνει την απαραίτητη έρευνα για τον Στάθη και τη Λίτσα, ώστε να εγκρίνει την ικανότητά τους να γίνουν γονείς. Η κοινωνική λειτουργός έρχεται και αποκαλύπτεται ότι έχει προηγούμενα με τη… Μαίρη! Τώρα, ο Στάθης και η Λίτσα πρέπει να κρύψουν οπωσδήποτε τη Μαίρη και η Τζο αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο της… 37χρονης κόρης της! Ωστόσο, η περιέργεια της Μαίρης ή μάλλον το ενδιαφέρον της ή μάλλον ένα ατύχημα ή μάλλον… και τα τρία μαζί, θα τη φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο με την κοινωνική λειτουργό. Τα πράγματα θα μπερδευτούν απίστευτα, με τη Λίτσα και τον Στάθη να κινδυνεύουν να θεωρηθούν επικίνδυνοι για γονείς…

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ

Ο Στάθης και η Λίτσα, γνωρίζοντας πως πλησιάζει η στιγμή που θα υιοθετήσουν ένα παιδί κι έτσι πλέον θα χαθεί η ανεμελιά τους, κάνουν πρόταση στον Γιάννη και τη Μαίρη να φύγουν ένα διήμερο, το τελευταίο τους διήμερο ως «ανέμελοι». Για να το ζήσουν φουλ, αποφασίζουν να πάνε στο χωριό του Γιάννη, όπου κάποιοι παλιοί συγχωριανοί του τον αναγνωρίζουν και αποκαλύπτεται ότι ο Γιάννης ήταν σε συμμορία με… μηχανές! Στο μεταξύ, η Έλλη με την Άννα πείθουν τις γιαγιάδες τους να τις αφήσουν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι, ενώ λείπουν οι γονείς τους, με την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ