2021-06-23 20:15:42
Φωτογραφία για Σε τροχιά πώλησης το Open… ;
Επιμένουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για οριστική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία του Open πουλώντας τον τηλεοπτικό σταθμό.

 Η αλήθεια είναι πως η πανάκριβη επένδυση δεν απέφερε τίποτα στον επιχειρηματία ούτε καν αύξησε την επιρροή του σύμφωνα με κάποιους στο εγχώριο γίγνεσθαι Επενδύθηκαν πάρα πολλά λεφτά και σε εγκαταστάσεις και σε υλικό εξοπλισμό και σε έμψυχο στελεχιακό δυναμικό… Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν… Το κανάλι φθίνει διαρκώς στους πίνακες τηλεθέασης και αν και τα σενάρια αναφέρουν πως η πώληση είναι πλέον προ των πυλών, οι τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενοι «μνηστήρες» δεν δείχνουν προς το παρόν να βιάζονται.

 Το κανάλι όπως γράφει το nassosblog, εγκαταλείπουν και τα τελευταία δυνατά του χαρτιά (Καινούργιου, Χρηστίδου, Λυμπεράκη) οπότε η τηλεθέαση αναμένεται να πέσει κι άλλο… Που σημαίνει πως θα πέσει και η τιμή του σταθμού. Μένουν μέχρι νεωτέρας ο Κανάκης και η Μαυραγάνη αλλά δεν φτάνουν. 

 Για τους καλά γνωρίζοντες οι μεγάλες εξελίξεις στο Open τοποθετούνται χρονικά προς τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη του ’22 οπότε θα έχει κλείσει το πρώτο μισό της νέας σεζόν και θα έχει φανεί το κατά που οδηγούνται τα πράγματα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως εφόσον το κανάλι πωληθεί ο νέος ιδιοκτήτης θα προχωρήσει και σε μετονομασία του. Καθώς πλέον το brand Open δεν το λες και συνώνυμο της επιτυχίας…

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ