2021-07-06 11:26:39
Φωτογραφία για Εξαιρετική, οικονομική και νεανική διακόσμηση σε Ethnic στυλ
To Ethnic ανήκει στα πιο αγαπημένα στυλ όσων επιθυμούν την διακόσμηση εσωτερικών χώρων σε νεανικό ύφος και στο συγκεκριμένο σπίτι έχει συνδυστεί όχι μόνο με εξαιρετικές αισθητικά αλλά και σχετικά οικονομικές επιλογές διαμόρφωσης - διακόσμησης. 

Το μεγαλύτερο κόστος στην διακόσμηση  εσωτερικών χώρων είναι ασφαλώς τα μεγάλη επιφάνειας έπιπλα, ειδικά αν κανείς επιθυμεί να έχουν ένα πιο ιδιαίτερα ύφος. Από αυτή την άποψη το Etnic δεν είναι ένα στυλ διακόσμησης χαμηλού κόστους, αφού τα έτοιμα κομμάτια αυτού του στυλ στοιχίζουν αρκετά.

Στο συγκεκριμένο σπίτι όμως έχουν χρησιμοποιηθεί έπιπλα ταιριαστά με το συγκεκριμένο ύφος, χωρίς το κάθε ένα ξεχωριστά να έχει έντονο Ethnic στυλ και η όλη ατμσφαιρα του χώρου έχει βασιστεί σε επιμέρους αντικείμενα - λεπτομέρειες.

Κομμάτια όπως ο κλασσικός καναπές, το ξύλινο γραφείο, οι εντελώς απλές ραφιέρες βιβλιοθήκες και το τραπέζι - καρέκλες της κουζίνας, ανήκουν στα έπιπλα που συχνά μπορεί κανείς να ...ανακαλύψει σε καλή κατάσταση και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε καταστήματα μεταχειρισμένων - παλιών επίπλων. 



Τα φυτά εσωτερικού χώρου, η χρήση γενικά φυσικών υλικών, οι μελετημένες επιλογές κάδρων - πόστερ, τα κιλίμια και γενικά οι επιλογές των υφασμάτων όπως και η εξαιρετική διαμόρφωση του μπαλκονιού με επίσης οικονομικές επιλογές συμπληρώνουν την όλη εικόνα ενός πολύ ατμοσφαιρικού χώρου, διαμορφωμένου σε Ethnic στυλ με λεπτομέρειες τόσο σε Boho όσο και Vintage ύφος. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμβόλια και Μεταλλάξεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμβόλια και Μεταλλάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ