2021-07-13 19:20:08
Φωτογραφία για Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;Η  Βίκυ Χατζηβασιλείου, φιλοξενήθηκε στο «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για το μέλλον της στην τηλεόραση.

 «Δεν είναι αυτοσκοπός να κάνεις τηλεόραση, η τηλεόραση για εμένα ήταν ένα πέρασμα. Ένα πολύ δημιουργικό και ουσιαστικό πέρασμα, ίσως ήταν ένας τρόπος για να αποκτήσω σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους και να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα. Αυτοσκοπός για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ, γι αυτό κατάφερα να κάνω οικογένεια, να έχω φίλους στη ζωή μου που δεν έφυγαν ποτέ. Για εμένα η τηλεόραση ήταν ένας αυτοκαθορισμός δημιουργικός, κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί εγώ δημιούργησα ένα δικό μου concept το οποίο παρέμεινε 14 χρόνια πρώτη γραμμή.

 Η αγάπη του κόσμου μου λείπει, αλλά τη εισπράττω από τα social media. Δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, πραγματικά. Θέλω να κάνω καινούρια πράγματα κάθε φορά και δεν μπορώ να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης, μπορώ να προσφέρω πολλά και ο κόσμος έχει ανάγκη και να προχωρήσει τη ζωή του. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ