2021-08-19 18:00:13
Φωτογραφία για Nέος ΣΚΑΙ την ερχόμενη σεζόν

Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο Νέο Φάληρο, με στόχο να παραμείνει και τη νέα χρονιά ο ΣΚΑΪ στην κυριαρχία της τηλεθέασης. Ο τομέας της ψυχαγωγίας ενισχύεται τη νέα σεζόν με την προσθήκη του καθημερινού σίριαλ «Μόλις χθες», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο των Ρένας Ρίγγα – Ντέλλας Φώσκολου.

Το κανάλι επενδύει και στην παραγωγή δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ, όπως το «1821: Οι ήρωες», μια σειρά έξι επεισοδίων με καστ αξιόλογων ηθοποιών, όπως ο Λεωνίδας Κακούρης. Στα ριάλιτι της νέας σεζόν ξεχωρίζουν το «Big Brother», που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, με αρκετές προσαρμογές και παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, καθώς και το νέο ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef». Συνεχίζεται και τη νέα σεζόν το σόου «The Voice» με τον Γιώργο Λιανό και η εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ ξεκινάει το καθημερινό «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην εκπομπή «Dot» του Σαββατοκύριακου θα εμφανιστεί η Νάντια Μπουλέ, ενώ θα συνεχιστεί η ταξιδιωτική εκπομπή «Happy Traveller». Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου επίσης θα ενταχθεί η νέα εκπομπή-live magazino με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ συνεχίζει το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.



Typologies



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ