2021-08-27 08:54:44
Φωτογραφία για Υγρασία στους τοίχους: Αντιμετωπίστε την οριστικά και ταυτόχρονα αναβαθμίστε αισθητικά το σπίτι σας
Proofing Hyper Stone. 

Η λύση για οριστική αντιμετώπιση της υγρασίας 

σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς τοίχους και ταυτόχρονη αισθητική αναβάθμιση. 

Η εμφάνιση υγρασίας στους τοίχους αποτελεί το πιο σύνηθες και ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στις τοιχοποιοίες όχι μόνο παλιών αλλά πιο σύγχρονων κτισμάτων που υποβαθμίζει αισθητικά την όψη τους, δημιουργεί εντελώς ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης, αυξάνει σημαντικά το κόστος θέρμανσης και με τον χρόνο μπορεί να απειλήσει ακόμη και την στατικότητά τους. 

Η κατά καιρούς πρόσκαιρη αντιμετώπιση της υγρασίας με τις συνηθισμένες λύσεις (τρίψιμο, εκ νέου σοβάτισμα και βάψιμο) ή ακόμη και η χρήση ειδικών στεγανομονωτικών προϊόντων δημιουργούν ένα διαρκές οικονομικό κόστος χωρίς ριζική λύση αφού με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια του τοίχου διαβρώνεται ξανά, όταν βεβαίως αιτία της υγρασίας δεν είναι μια τεχνική βλάβη (πχ σπασμένες σωληνώσεις νερού) και αυτή οφείλεται στο νερό της βροχής, στην κακή ή και ανύπαρκτη μόνωση του κτίσματος, στην παλαιότητά του, στην τοποθεσία του όταν αυτή βρίσκεται κοντά στην θάλασσα κλπ 


Όποιο και αν είναι το προβληματικό σημείο, εξωτερικοί  τοίχοι - μάντρες - μπάνιο - κουζίνα - εσωτερικοί τοίχοι - σημεία σε ντουλάπες/ντουλάπια - εσωτερικά/εξωτερικά δάπεδα - υπόγεια - κλιμακοστάσια - γκαράζ- πυλωτές - μπαλκόνια κλπ η εύκαμπτη πέτρα Proofing Hyperstone θα σας προσφέρει οριστική λύση από την υγρασία και ταυτόχρονα θα προσθέσει στους τοίχους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου την εξαιρετική αισθητική της φυσικής πέτρας.

Πρόκειται για μη συνθετικό υλικό αλλά κατασκευασμένο από αδρανή φυσικά ορυκτά υλικά (τρίμματα φυσικής πέτρας) και με πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, πέραν της 100% υγρομόνωσης που προσφέρει, ότι είναι εύκαμπτο. Έτσι κόβεται και τοποθετείται εύκολα, ενώ το μικρό του βάρος το κάνει ιδανικό ακόμη και για συνολικές εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων αφού είναι κατά πολύ πιο ελαφρύ από κάθε άλλο είδος επένδυσης με πλακάκι, φυσικές πέτρες κλπ. 

Διατίθεται σε ποικιλία σχεδίων - χρωματισμών ανάλογων της φυσικής πέτρας και σε διάφορες διαστάσεις από 5Χ30cm έως 60Χ60cm οι οποίες βεβαίως τόσο σε εξωτερικές όσο και εσωτερικές επενδύσεις μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους, για την δημιουργία ιδιαίτερων συμμετρικών ή ακανόνιστων σχεδίων. 

Μπορεί να τοποθετηθεί με ή χωρίς αρμό, ακριβώς όπως και οι φυσικές πέτρες - πλακάκια, ενώ το εύκαμπτο του υλικού δημιουργεί ειδικά στις γωνίες - ενώσεις των τοίχων και σε καμπύλες επιφάνειες ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα. 

Κόβεται με απλό κοπίδι, κάτι που καθιστά την τοποθέτησή του εύκολη ακόμη και από μη επαγγελματίες. 

Η τοποθέτηση όταν πρόκειται για εξωτερικούς τοίχους και προβλήματα υγρασίας γίνεται με την ειδική κόλλα δύο συστατικών Proofing Hyperstone, ενώ όταν τοποθετείται αποκλειστικά για λόγους αισθητικής σε εσωτερικούς τοίχους με απλή κόλλα πλακιδίων. 

Πέρα από την 100% υγρομόνωση ένα επίσης τεράστιο οικονομικό όφελος που προσφέρει είναι ότι εξωτερικοί-εσωτερικοί τοίχοι που θα επενδυθούν με Proofing Hyperstone, παραμένουν καθαροί, πλήρως ανεπηρέαστοι από καιρικές συνθήκες και δεν χρειάζεται να ξαναβαφτούν ποτέ! 

Η εύκαμπτη πέτρα - πλακάκι Proofing Hyperstone είναι κατάλληλη για τοποθέτηση πάνω σε κάθε τύπου απορροφητικό ή μη υλικό, μπετόν, τούβλο, ξύλο, μέταλλο, mdf, γυψοσανίδα κλπ. και βεβαίως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διαμόρφωση εξωτερικών - εσωτερικών χώρων και μόνο διακοσμητικά σε σημεία όπως τζάκια, barbeque, μάντρες, δάπεδα κλπ. δημιουργώντας αισθητικά το αποτέλεσμα της φυσικής πέτρας, με πολύ πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

ενώ στο τηλ τεχνικής υποστήριξης (211 1824773) 

οι άνθρωποι της Proofing Hyperstone  πρόθυμα θα σας παρέχουν

όποια επιπρόσθετη πληροφορία - διευκρίνιση, ειδικά για τις ανάγκες του δικού σας χώρου. 
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ