2021-08-28 09:20:08
Φωτογραφία για OPEN: Ο τίτλος της νέας εκπομπής του Ετεοκλή Παύλου



 Με γοργούς ρυθμούς κινείται το κανάλι της Παιανίας προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό. Νέα πρόσωπα εντάσσονται στο πρόγραμμά με εναλλακτικές κι ενδιαφέρουσες εκπομπές. Μία νέα εκπομπή που έρχεται στο Ανοιχτό Κανάλι είναι εκείνη του Ετεοκλή Παύλου, που θα παρουσιάζει παρέα με τη Μυρτώ Κάζη. Ποιος είναι ο τίτλος της εκπομπής του Παύλου και της Κάζη στο OPEN και τι θα πραγματεύεται;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο κανάλι με τις αλλαγές να μην έχουν σταματημό. Από τη νέα σεζόν, το OPEN έρχεται πλήρως ανανεωμένο με νέες εκπομπές να αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία του κοινού. Το κανάλι της Παιανίας επενδύει και σε μία διαφορετικού είδους εκπομπή που απευθύνεται περισσότερο στην οικογένεια και ιδίως στις μητέρες. Η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Ετεοκλής Παύλου με τη Μυρτώ Κάζη θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα με σκοπό να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές, αλλά και να τους συμβουλεύσει για θέματα που αφορούν την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, ο επικρατέστερος τίτλος της εκπομπής του Ετεοκλή Παύλου και της Μυρτώς Κάζη στο OPEN είναι «Familiar» που σχετίζεται άμεσα με τη λέξη Family και κατ’ επέκταση την οικογένεια. Παρόλα αυτά, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ετεοκλής Παύλου δε συνεργάζεται πρώτη φορά με το OPEN, αφού πέρυσι παρουσίαζε την εκπομπή Καλοκαίρι Not, μαζί με τη γυναίκα του Ελένη Χατζίδου και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα. Οι τελευταίοι από τη νέα σεζόν «μετακομίζουν» στον ΣΚΑΪ, όπου θα παρουσιάζουν το Big Brother, αλλά και μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τίτλο «Όλα Γκουντ».

Από την άλλη, η Μυρτώ Κάζη δεν είναι άγνωστη με το αντικείμενο της νέας εκπομπής, αφού είναι δημοσιογράφος και όπως έχει δηλώσει «Mommy Blogger». Η επιχειρηματίας διαθέτει δύο περιοδικά, το Yes I Do, που ειδικεύεται σε θέματα γάμου, αλλά και το BOOM, που αφορά τα μωρά και τις μητέρες.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ