2021-09-03 18:40:10
Φωτογραφία για Οριστικοποιείται η δεύτερη ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου...



 

Με διαφορετικό τρόπο και από διαφορετικό τόπο θα μεταδίδεται από σήμερα και για τις επόμενες εννέα ημέρες το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που ετοιμάζεται από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και που σίγουρα θα προκαλέσει… αντιδράσεις άλλων τηλεοπτικών σταθμών. 

 Ας το πάρουμε όμως, από την αρχή. Aπό σήμερα και έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η Ρίτσα Μπιζόγλη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από κάποιο διαφορετικό σημείο της χώρας, με σκοπό να βρεθεί σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε ακριτικές περιοχές και νησιά για να βρεθεί κυριολεκτικά δίπλα στους τηλεθεατές της περιφέρειας. Απόψε μάλιστα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 18:50, θα μεταδοθεί από την Εύβοια, όπου θα αναφερθεί και η συγκλονιστική ανταπόκριση των τηλεθεατών στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Ερυθρού Σταυρού και του ΑΝΤ1 για τους πυρόπληκτους πολίτες. 

 Εκτός όμως, από αυτή την πρωτοποριακή και πρωτότυπη για τη χώρα μας κίνησή του, ο ενημερωτικός τομέας του ΑΝΤ1 σκοπεύει να ενεργοποιήσει περισσότερο τη ζώνη του σαββατοκύριακου. Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες, αμέσως μετά τους «Πρωινούς Τύπους», δηλαδή τον Νίκο Ρογκάκο, και τον Παναγιώτη Στάθη θα βγαίνει στον αέρα μία καινούργια ενημερωτική… ή για να το θέσω πιο σωστά, infotainment εκπομπή με παρουσιαστές τον Αντώνη Φουρλή και τη Ντόρα Κουτροκόη που επέστρεψε στο κανάλι του Αμαρουσίου. Κάθε σαββατοκύριακο λοιπόν η ενημέρωση στον ΑΝΤ1 θα ξεκινά από τις 7 το πρωί και οι «Πρωινοί Τύποι» μετά από τρεις ώρες θα παραδίδουν σκυτάλη στον Αντώνη Φουρλή και τη Ντόρα Κουτροκόη, ενώ μετά από δύο ώρες θα είναι στον αέρα η Φωτεινή Γεωργίου με την εκπομπή της «Υγεία για όλους». 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, η ενημερωτική αυτή ζώνη θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με σκοπό κάθε σαββατοκύριακο να ενημερώνει τους τηλεθεατές με θέματα και συνδέσεις από όλη τη χώρα, αλλά και με πολλές απόψεις και ρεπορτάζ…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ