2021-09-15 08:40:08
Φωτογραφία για Απλές Κουβέντες: Η νέα εκπομπή του OPEN

 



Όπως θα έχετε ακούσει και διαβάσει πολλές φορές, εκτός από το δυναμικό κοινό, δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών, κάποιοι σταθμοί δίνουν σημασία στις μετρήσεις τηλεθέασης σε «γυναικεία κοινά», κυρίως ηλικίας 25-44 ετών, θεωρώντας ότι είναι πιο… αγοραστικό και καταναλωτικό κοινό. 

 Ωστόσο, κάποιοι σταθμοί τον τελευταίο καιρό… στοχεύουν και στο ανδρικό κοινό, ηλικίας 25-54 ετών, εκτιμώντας ότι όλο και περισσότεροι αυτής της κατηγορίας είναι καλά… πελατάκια για συγκεκριμένα διαφημιζόμενα προϊόντα. Δεν είναι τυχαίο που όλο και… σκάνε στον αέρα κάποιες εκπομπές… πιο ανδρικές… επιθυμώντας να βάλουν και τον τηλεθεατή στον καναπέ… δίπλα από την τηλεθεάτρια… ή χωρίς αυτήν… για να παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα… εκτός –κυρίως- από ποδόσφαιρο. Σε αυτό το κοινό, θέλοντας να βάλει στον καναπέ και τους άνδρες αποσκοπεί η καινούργια εκπομπή του ΟΡΕΝ με τίτλο «Απλές κουβέντες» και δημιουργούς αλλά και παρουσιαστές της, τους Men of Style, δηλαδή τους Σπύρο Ανδριανό, Χρήστο Παπανίκα και Θέμη Καλόγηρο

. Οι τρεις τους, έχουν μακρά παρουσία στο διαδίκτυο με την εκπομπή τους «Απλά και ανδρικά», αλλά σύντομα η ομάδα τους, η Men of Style όπως λέγεται, θα βρεθεί μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για να παρουσιάσουν με «Απλές Κουβέντες» στο ΟΡΕΝ θέματα που πιστεύουν ότι ενδιαφέρουν όχι μόνο τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το… ισχυρό φύλο. 

 Στην εκπομπή τους θα έχουν καλεσμένο (κυρίως) κάποιον άνδρα, ο οποίος θα μοιράζεται προσωπικές του εμπειρίες σε μια κουβέντα για το φλερτ, το στυλ, τις ανθρώπινες σχέσεις και όλα όσα θεωρούν σημαντικά στη ζωή. Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα ώστε οι «Απλές Κουβέντες» να βγουν στον αέρα του ΟΡΕΝ στις αρχές Οκτωβρίου με σκοπό οι τηλεθεατές κάθε βδομάδα να βρίσκουν πολλά κοινά με τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους τους…!



newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ