2021-10-20 18:23:23
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Αγρiες Μέλισσες (Spoiler) :Καταιγιστικές οι εξελίξεις...  Θα επιστέψουν οι 3ης απ' την Λέρο; Τι απόφαση θα παρθεί για τον Δούκα;
Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Στα άκρα θα φτάσει η Ελένη προσπαθώντας να βοηθήσει τον Λάμπρο. Μάλιστα θα μπει σε μία οργάνωση που απαρτίζεται από γυναίκες καθεστωτικών για να συλλέγει πληροφορίες, αλλά σύντομα το σχέδιο της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και ο μοναδικός που θα μπορέσει να τη σώσει θα είναι ο Ζάχος .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM ο Ζάχος θα την βοηθήσει  την Ελένη και θα καταφέρει να επισκεφθεί μια φορά μόνο το Λάμπρο μαζί του όμως.

Όσο για το ερώτημα αν θα επιστέψουν οι 3 από την Λέρο, η απάντηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας λέει πως ΝΑΙ. Θα επιστρέψουν στο Διαφάνι, αλλά σταδιακά.

 

Οι ανατροπές στην σειρά θα είναι όμως αναπάντεχες και καταιγιστικές, αφού η Δίκη του Δούκα θα προκαλέσει ανατροπές στην πλοκή της ιστορίας. Ναι, ο Δουκας θα αθωωθεί, όμως η υπόθεση δεν θα κλείσει εκεί Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ