2021-10-25 18:01:51
Φωτογραφία για DIY Φωτεινή Σύνθεση με Κουκουνάρια
Εξαιρετικά καλαίσθητη κατασκευή από το marthastewart.com και όχι αποκλειστικά χριστουγεννιάτικη, αφού τα κουκουνάρια είναι ένα στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί διακοσμητικά σε ολόκληρη την διάρκεια του χρόνου. 

Εκτός από μερικά μεγάλα ανοιχτά κουκουνάρια (με φαρδιά σχετικά πέταλα) και μερικά μικρότερα και πιο κλειστά, θα χρειαστείτε πιστόλι σιλικόνης, μια σειρά λευκά χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε σχέδιο λουλουδιού, λίγο  λεπτό σύρμα και κολλητική ταινία.  

Ξεκινήστε καλύπτοντας περιμετρικά την βάση σε μερικά από τα φωτάκια με τα μεγάλα πέταλα  κουκουναριών, με τρόπο που το φωτάκι να "κλειστεί" τελικά μέσα σε αυτά, κολλώντας τα πέταλα με το πιστόλι σιλικόνης. 

Διπλώστε το καλώδιο που μεσολαβεί ανάμεσα στα φωτάκια και στερεώστε με λίγο σύρμα έτσι να δημιουργηθεί ένα "κοτσάνι" για κάθε λουλούδι, υπολογίζοντας το ύψος του ανάλογα με το δοχείο που θα χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε την σύνθεση. 


Διπλώστε όσο καλώδιο περισσεύει στην βάση της σύνθεσης και στερεώστε το με μια κολλητική ταινία, έτσι ώστε τοποθετώντας την κατασκευή μέσα σε ένα βάζο, καλαθάκι κλπ. με το κατάλληλο ύψος  καλώδιο να μην φαίνεται καθόλου. 

Στερεώστε μερικά μικρά κουκουνάρια σε κομμάτια από το σύρμα και "καρφώστε" τα ανά σημεία, έτσι ώστε να παρεμβάλλονται ανάμεσα σε εκείνα με τα φώτα και να "γεμίζουν" την σύνθεση. 

Δεν είναι αναγκαίο να "ντύσετε" με τα πέταλα όλα τα φωτάκια, κάποια μπορούν να παραμείνουν ως έχουν.

Όταν τα ανάψετε το κοντράστ ανάμεσα στο λευκό και το καφέ των κουκουναριών είναι ιδιαίτερο όμορφο.

Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο διακοσμητικό ...φωτιστικό που μπορεί να τοποθετηθεί σε βοηθητικό τραπεζάκι, μπουφέ, κομοδίνο κλπ. 

ΠΗΓΗ:

marthastewart.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ