2021-11-15 09:20:05
Φωτογραφία για Αλλαγές φέρνει η «Φάρμα 2» στον ΑNT1

Ένα δυνατό πρόγραμμα θέλουν δημιουργήσουν στον ΑΝΤ1 από τις 20:00 και μετά, ώστε η prime time ζώνη του σταθμού να γίνει συνήθεια στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών και να φέρουν τα πολυπόθητα νούμερα που ομολογουμένως μέχρι τον περασμένο μήνα δεν ήταν ανάλογα των προσδοκιών του σταθμού.

Με την έλευση των «Ράδιο Αρβύλα» και την ένταξη τους στο πρόγραμμα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων εδώ και μια εβδομάδα, στο κανάλι του Αμαρουσίου είδαν τα νούμερα του σταθμού να παίρνουν την ανηφόρα. Ο Αντώνης Κανάκης έκανε φαίνεται το θαύμα του και το κοινό τού χάρισε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, τουλάχιστον στους «Ράδιο Αρβύλα» και στις μέρες μετάδοσης τους, αυτή την πρώτη εβδομάδα.

Έτσι στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν την «Φάρμα 2», που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, να την βάλουν στις 21:00 με 45λεπτα επεισόδια. Ακριβώς μετά τους «Ράδιο Αρβύλα», από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη ,και θα δίνουν πάσα -ελπίζοντας σε ένα υψηλό lead in- στις «Άγριες Μέλισσες» που αντέχουν στον σκληρό ανταγωνισμό. Για το live της «Φάρμας 2» υπάρχουν δύο σενάρια: το ένα είναι να μεταδίδεται Σάββατο και για δυο ώρες από τις 20:ΟΟ ή, το δεύτερο, Παρασκευή μετά το Βινύλιο.



Okmagazine.gr 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ