2021-11-23 08:20:05
Φωτογραφία για X Factor: Πρόσωπα έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Το ρεπορτάζ μέχρι λέει ότι στην κριτική επιτροπή είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον Αντώνη Ρέμο (The Voice, Rising Star) και την Άννα Βίσση (Star Academy). Οι τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμα συνάδελφός τους έχει δεχτεί πρόταση να κάτσει δίπλα τους. Ο λόγος για τον Χρήστο Μάστορα. O frontman του συγκροτήματος Μέλιsses, έχει βρεθεί ξανά στην ίδια θέση, όταν το X Factor ανήκε στο Open. Πριν από αυτό, τον είχαμε δει ξανά ως κριτή στο Rising Star του ΑΝΤ1, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μακεδόνα.

Σε αντίθεση με τη «βίβλο» του The Voice, στην κριτική επιτροπή του X Factor δεν επιβάλλεται να καθίσουν μόνο τραγουδιστή. Έτσι οι υπεύθυνοι του Mega, πολύ σωστά σκέφτηκαν να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία ενός από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στην ελληνική δισκογραφία. Πρόκεται για τον καταξιωμένο συνθέτη και στιχουργό, Φοίβο, ο οποίος είχε κερδίσει πέρσι με ευκολία τις εντυπώσεις στο, όχι και τόσο πετυχημένο, House of Fame του ΣΚΑΪ.

Οι συζητήσεις, μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, βρίσκονται σε καλό δρόμο, αν και υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα. Πάντως, το παρασκήνιο της συμφωνίας παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να δούμε τον άνθρωπο που εκτόξευσε την καριέρα της Δέσποινας Βανδή, δίπλα στην απόλυτη μούσα του Νίκου Καρβέλα.

Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση

Όσο για το όνομα του παρουσιαστή, αν και αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου, το περιβάλλον της διαψεύδει ότι της έχει γίνει, επίσημη- ή έστω ανεπίσημη- πρόταση. Όλα πάντως θα έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς τα γυρίσματα δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν.



Το μακροβιότερο μουσικό φορμάτ επιστρέφει φέτος με ένα πολύ δυνατό κίνητρο για όσους ονειρεύονται μια καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο: Ο νικητής, εκτός από συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, θα κερδίσει και το, τεράστιο, για τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς, ποσό των 150.000 ευρώ.



Okmagazine.gr 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ