2021-11-26 16:40:05
Φωτογραφία για Γιώργος Τσαλίκης για το θέμα με τον ΣΚΑΪ: «Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μ@@κας πέθανε, θα μιλάμε»



«Ανοιχτά» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην Αννίτα Πάνια για τα φοιτητικά του χρόνια στη Ρουμανία, τις σχέσεις του με τους γονείς του, αλλά και τη μεγάλη απώλεια του αδερφού της συζύγου του, της Δώρας.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε παράλληλα στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε τι τον πείραξε και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα, κλείνοντας μια και καλή αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

Ακόμα εξιστόρησε στην Αννίτα πώς οι ιατρικές του γνώσεις έσωσαν μια κοπέλα, που είχε έρθει στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος για να διασκεδάσει, όταν αυτή κινδύνευσε σοβαρά.

«Δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις και λέω πόσο θα μου στοιχίσει. Την τελευταία φορά στη Δανάη έφαγα αγωγή. Είμαι στη μανούρα χωρίς να το θέλω. Μάλλον είναι η διετία που πρέπει να ορθώνουμε ανάστημα, όταν μανουριάζουν μαζί μας», είπε με το που μπήκε στην ταράτσα της Αννίτας.

Η μητέρα του έχει αρχίσει αρχείο από όλα όσα έχει κάνει στην πορεία του και θέλησε να την ευχαριστήσει για αυτό. «Έχω δύο εξαιρετικούς γονείς, πήρα πολύ αγάπη. Δεν τους βλέπω συχνά και τους πονάει πολύ. Εγώ δεν προλαβαίνω. Δεν έχω ζήσει πολύ με τους γονείς μου αλλά είμαι πολύ δεμένος μαζί τους», τόνισε και αναφέρθηκε στην απόφασή του να πάει στη Ρουμανία να σπουδάσει ιατρική.

«Δύσκολο ήταν, ήμουν ένα παιδί από την επαρχία που δεν ήξερα τι σημαίνει κοινόχρηστα. Γνώρισα τη Δώρα στην ίδια σχολή, στα γενέθλιά μου. Δεν έφαγα καψούρα, εκείνη με γούσταρε πρώτη. Κάναμε παρέα και μετά από ένα χρόνο, ένα βράδυ πολύ ιδιαίτερο, τα φτιάξαμε και από τότε είμαστε μαζί. 27 χρόνια είμαστε μαζί», είπε για τη σύζυγό του και πρόσθεσε:

«Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ελευθερία, στήριξη. Υπάρχει πλάκα, θαυμασμός. Πάντα στα μάτια της Δώρας εγώ βλέπω το κοριτσάκι που αγάπησα τυχαία. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που με κοιτάζει».

«Τα σούργελα της τηλεόρασης» και ο θάνατος

«Ο μεσαίος μου γιος που πάει β’ λυκείο με ρώτησε πόσο γνωστός είμαι. Τους το έχω απομυθοποιήσει. Στην τηλεόραση υπάρχουν πολλά σούργελα, αυτό τους έχω πει. Τους λέω ποιοι είναι σούργελα και ποιοι δεν είναι σοβαροί. Τους λέω τη δική μου εμπειρία λέγοντας πάντα και τα καλά που έχει και ένας άνθρωπος» επεσήμανε και συνέχισε:

«Σούργελο κάνει έναν άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η αυτοπροβολή του, τι θα πει και τι θα γράψουν τα blog την επόμενη. Όταν έρχομαι στο σπίτι σου περιμένω φιλοξενία. Μου έχει τύχει να πάω σε εκπομπή και ασχολιόμασταν ένα τέταρτο με την τρέσα της παρουσιάστριας».

«Δεν έχω δεύτερες σκέψεις, θέλω να είμαι αληθινός. Βαριέμαι, μη με κουράζεις», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να είμαι φίλος με τα παιδιά μου, θέλω να είμαι μπαμπάς. Τη Δώρα δεν τη βλέπω πολύ και αυτό μας βοηθάει».

Για τον θάνατο του αδερφού της Δώρας: «Ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ήταν φρίκη. Με πήρε τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά, σειρήνες, με έβγαλε από το θέατρο Πέτρα ένα αμάξι της πυροσβεστικής, πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχει τελειώσει. Εκεί για να το πω στη Δώρα, μίλησα με την γιατρό της για να μου δώσει ένα ηρεμηστικό για να την προετοιμάσω. Γύρισα στο σπίτι, έπρεπε να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Δύο ώρες ήμουν στα γόνατα και όταν κατέβηκε την έπεισα να φάει. Την πήγα μέχρι το Τζάνειο και ήταν πολύ άσχημο. Τον Γιώργο τον κρατάμε ζωντανό μετά από τόσα χρόνια».

«Διαγράφω κόσμο, αλλά το παλεύω πριν. Μου έχει συμβεί με δύο ανθρώπους στη ζωή μου. Είχα πει σε άνθρωπο ότι θα ακούει τη φωνή μου μόνο από τα τραγούδια και το ραδιόφωνο. Είχε έρθει και στο μαγαζί και ήταν αόρατος για εμένα».

Ο ΣΚΑΪ και η «μάχη» με Γκουντάρα – Κάκκαβα

«Τους τελευταίους έξι μήνες έχω μιλήσει το ένα εκατοστό από αυτό που μου έχουν ζητήσει. Δεν με νοιάζει που δεν έκανα μια εκπομπή. Με ενοχλεί πλέον που το 2021 υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που λέμε δεν βαριέσαι. Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα και εξαφανίστηκαν. Όταν γύρισα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Το ήξερε όλη η πιάτσα. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στην Ιωάννα Μαλέσκου και το ήξεραν πριν καν πάω. Το γενικότερο θέμα είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το παίρνει να το πετάει σε σκουπίδια και να πετάει κι εσένα στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο.

Με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι μίλαγαν με τη διοίκηση για να πάρουν την εκπομπή. Με έθαβαν για να πάρουν την εκπομπή, αυτή ήταν η δική μου πληροφόρηση και βγήκα και το είπα. Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο;

Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Γίνεται η σούπα που δεν γουστάρω και έχω ιδρώσει. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, εγώ αυτό που είχα το είπα, ούτε λούφαξα ούτε τίποτα. Το θέμα τελειώνει με τα παιδιά. Ζούμε σε μία εποχή που αυτό που γίνεται στην τηλεόραση δεν με αφορά. Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο “μ@@κας” πέθανε, θα μιλάμε. Είναι καραγκιοζιλίκι όλο αυτό που έγινε, να με ρωτάξε ξανά και ξανά τι έγινε. Θα έπρεπε να ξέρεις τι έχει γίνει».

«Να τελειώνουμε με το Big Brother, δεν μου αρέσει και το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα. Με τον Γρηγόρη κάποια στιγμή θα βρεθούμε και θα το λήξουμε το θέμα. Είναι και σε δύσκολη θέση. Κάποια στιγμή θα είμαστε καλά. Δεν το μετάνιωσα που δεν το έκανα, το προϊόν δεν μου άρεσε. Σαν παρουσιαστές μου άρεσαν, με τον Γρηγόρη έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή ή να πληγώσουμε κάποιον, όλα καλά και όλα να λυθούν. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση. Δεν έκανα κανένα λάθος».

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε και για το J2US: «Πέρασα πολύ ωραία. Αγαπώ τον Νίκο Κοκλώνη. Είναι ένα παιδί πανέξυπνο που δίνει χαρά. Και τώρα έχω διάφορες συζητήσεις. Έχω κάνει πολύ λιγότερα πράγματα στην τηλεόραση από αυτά που μου έχουν προτείνει. Είχα πρόταση για talk show και αρνήθηκα. Είχα πρόταση από το Survivor αλλά δεν μπορώ να αφήσω τη ζωή μου».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ