2021-12-19 22:15:03
Φωτογραφία για Καθάρισε τον ΠΑΣ και ανέβηκε τέταρτος



Με γκολ των Μαουρίτσιο (54') και Σάντσες (69') ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Απ. Νικολαΐδης. Τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια για το "τριφύλλι", το οποίο έφτασε τους 23 βαθμούς, προσπερνώντας τους Ηπειρώτες. Το πρώτο ημίχρονο είχε φωνές, διαμαρτυρίες, σκληρά μαρκαρίσματα και ένα δοκάρι για τον ΠΑΣ.

Οι πράσινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Ο ΠΑΣ έπαιζε συνεχώς πίσω από την μπάλα και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Περέα σε κάποια αντεπίθεση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του 24ου λεπτού όταν ο Σάλιακας σταμάτησε τον Παλάσιος σε αντεπίθεση, αλλά ο Τζήλος δεν του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα! Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα (άλλαξαν πλευρές Αΐτορ και Παλάσιος). Αλλά και πάλι ήταν ακίνδυνη η ομάδα του. Μάλιστα, ούτε από στατικές φάσεις μπόρεσαν οι πράσινοι να φτάσουν κοντά σε κάποιο γκολ
. Κάτι το οποίο έκανε ο ΠΑΣ στο 43' με απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ του Σάλιακα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι. Το δεύτερο μέρος είχε ακριβώς την ίδια εικόνα. Αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει γκολ την πρώτη του σπουδαία φάση όχι μόνο στο δεύτερο 45λεπτο αλλά σε ολόκληρο το ματς! Κάθετη του Βιγιαφάνιες για τον Χουάνκαρ στο 54', ο Ισπανός έκανε το γέμισμα και ο Μαουρίτσιο πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να απειλεί με τον ίδιο τρόπο. Νέα πλαγιοκόπηση του Χουάνκαρ από αριστερά στο 58', αλλά ο Ντομίνγκεθ έδιωξε. Παράλληλο γύρισμα του Χουάνκαρ στο 66', ο Μαουρίτσιο δεν κατάφερε να πετύχει εστία! Το δεύτερο γκολ ήρθε από στατική φάση στο 69'. Ο Βιγιαγάνιες έφερε την μπάλα στην περιοχή και ο Σάντσες με κεφαλιά έκανε το 2-0 "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Τα υπόλοιπα 20 λεπτά λοιπόν, απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Ο ΠΑΟ "έκατσε" στο προβάδισμά του και κράτησε και τη νίκη.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ