2022-01-12 20:00:05
Φωτογραφία για Αγχωτική νίκη ο ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό



Ο ΠΑΟΚ αν και δεν έδειξε καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει μια αγχωτική νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.  Στο 9ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μελίσσας ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι ωστόσο ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Κούρτιτς και διόρθωσε το λάθος του.

Ο Μεντόσα πέντε λεπτά αργότερα προσπάθησε ένα σουτ από μακριά, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ενώ, στο 18' ο Μπαρμπόσα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Πασχαλάκη να προλαβαίνει να διώξει πριν η μπάλα καταλήξει στον Βέργο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε νέο πέναλτι στο 29', το οποίο τελικά μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι απείλησαν, αλλά ο Μελίσσας έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σφιντέρσκι. Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός έδειξε να ανεβάζει ρυθμό και βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 52', αλλά η κεφαλιά του Βέργου βρήκε στο δοκάρι
. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στην επόμενη φάση με σουτ του Μουργκ, αλλά ο Μελίσσας έσωσε την εστία του. Ενώ, στο 74' ο Φλόρες απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κούρτιτς και έσωσε την ομάδα του. Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να έχει πετύχει το γκολ στο 82', όταν ο Καρέλης νίκησε τον Μιχαηλίδη, γύρισε την μπάλα προς τον Βέργο, αλλά ο Λύρατζης απομάκρυνε σε κόρνερ. Τελικά, στις καθυστερήσεις ο Τσόλακ συνδυάστηκε με τον Σίντκλεϊ και η μπάλα κατέληξε στον Λεο Ζαμπά που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μελίσσα για το τελικό 2-0. 

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ