2022-01-13 08:27:18
Φωτογραφία για Η νέα Radeon Super Resolution τεχνολογία της AMD βελτιώνει τα παιχνίδια Τώρα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην CES 2022 η εταιρία ήρθε να αποκαλύψει μια νέα έκδοση της τεχνολογίας της, η οποία δε θα χρειάζεται ούτε ένα κλικ από τους developers, αφού όλη η δουλειά θα γίνεται αυτόματα από την κάρτα γραφικών, σε επίπεδο driver.Υποδεχθείτε το Radeon Super Resolution (RSR), για το οποίο η AMD Πήραμε την FSR τεχνολογία μας και την ενσωματώσαμε στην επόμενη έκδοση του Adrenalin software. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό ονομάζεται Radeon Super Resolution, και θα σας επιτρέπει να έχετε την βελτιωμένη απόδοση του FSR σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που έχετε στην κατοχή σας.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά το ενεργοποιείται από το ειδικό μενού των drivers και στη συνέχεια ρίχνετε χειροκίνητα την ανάλυση του παιχνιδιού. Το Radeon Super Resolution αναλαμβάνει κάνει αυτόματα upscale σε native ανάλυση. Προφανώς, το RSR θα δουλεύει αποκλειστικά σε AMD κάρτες γραφικών, αφού είναι λειτουργία του driver.

Για την ώρα έχουμε δει μόνο ένα in-game συγκριτικό στην επίσημη σελίδα της AMD. Αξίζει να σημειωθεί, λοιπόν, πως κάτι αντίστοιχο είναι και το Nvidia Image Scaling, το οποίο προσφέρει παρόμοιες βελτιώσεις με το DLSS σε παιχνίδια χωρίς ρητή υποστήριξη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν είναι σε καμία περίπτωση τα ίδια. Το πόσο καλά θα ανταποκρίνεται, λοιπόν, το RSR απέναντι στην πρόταση της Nvidia, αλλά και στο ίδιο το FSR, μένει να το δούμε στην πράξη.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ