2022-01-14 15:20:09
Φωτογραφία για Μάρω Κοντού για «Γη της Ελιάς» : «Αυτό το σήριαλ το αγαπώ πολύ»



 Στον καναπέ του "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης η Μάρω Κοντού. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πως βλέπει πια τη ζωή, αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη "Γη της Ελιάς” στο MEGA.

Μιλώντας για την τηλεοπτική της επιστροφή εκμυστηρεύτηκε: "Αυτό το σήριαλ το αγαπώ πολύ. Σκίζει. Περνάω υπέροχα. Πήγα με πολύ φόβο και δισταγμό στην αρχή. Δεν είχα ξανακάνει σήριαλ. Πολύ παλιά ένα στην ΕΡΤ. Πήγα με φόβο. Δεν ξέρω γιατί. Δεν το είχα ξανακάνει. Ο φακός πάλι, τα κείμενα, τα, τα, τα... Περνάω φανταστικά με συναδέλφους τρομερά ταλαντούχος, έναν σκηνοθέτη γλύκα, πανέξυπνο, ευχάριστο, δοτικό. Περνάμε φανταστικά. Είναι γκρουπαριστά τα γυρίσματά μου και περνάω πολύ καλά”.

Γιατί φοβήθηκε στην αρχή; Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε: "Εκείνο που φοβόμουν ήταν μη μου πουν να πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο. Είπα δεν ξέρω, μήπως έχω θέατρο και να μην έχω την Κύπρο μέσα κτλ κι έτσι βρέθηκε ένας ρόλος guest star, πολύ ωραίος και ενδιαφέρον και τα πάμε μια χαρά μέχρι στιγμής . Έχω ξετρελαθεί με το σήριαλ”.\

"Περνάω πάρα πολύ ωραία με τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινάνε όλα . Έχω συμφιλιωθεί με τη ζωή, με την ηλικία μου, με τους ανθρώπους. Δεν θυμώνω εύκολα, δεν συγχύζομαι. Δεν τα παίρνω βαθιά. Περνάω πολύ καλά. Όσο μεγαλώνω, νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Απαλλάσσω τα μικρά, τα κουτά, τα φθηνά. Δεν συγχύζομαι, δεν νευριάζω, δεν μετράω τους ανθρώπους. Δηαλδή τους μετράω για αυτό που είναι. Δεν θέλω κανέναν να αλλάξω, δεν θέλω κανείς να με αλλάξει” εξομολογήθηκε για την οπτική που έχει επιλέξει πια να βλέπει τη ζωή της.

Ερωτηθείσα για το εάν θα ήθελε όπως άλλοι καλλιτέχνες να γράψει τη βιογραφία της σημείωσε χωρίς να μασήσει τα λόγια της: "Αυτή η υπέρμετρη φιλοδοξία που έχουν οι άνθρωποι είναι καταδίκη για αυτούς. Είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Έχω δει σε συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό πράγματα που μου έχουν σηκωθεί οι τρίχες. Η μια είπε θα μπω στο Γκίνες, η άλλη είπε 'εγώ γράφω, εγώ παίζω, ξέρετε κανέναν άλλον να γράφει και να παίζει;', πως δεν ξέρω; Άλλους 2-3. Η τρίτη είπε 'εγώ στα νιάτα μου αυτό σπούδασα κτλ'. Παραμύθια. Παραμύθια. Τις λυπάμαι.

Ζούνε σε έναν φανταστικό κόσμο και λυπάμαι τα γεράματά τους. Πραγματικά λυπάμαι. Έχω σιχαθεί όσο καιρό κάθομαι τις κατάξανθες με μαύρες ρίζες. Όλη η τηλεόραση με εκείνα τα κατάλευκα δόντια, άντρες και γυναίκες. Σκοτώστε τους οδοντογιατρούς που κάνουν αυτά τα κατάλευκα δόντια” και πρόσθεσε: "Η καλή φιλοδοξία ωφελεί. Η υπερφίαλη φιλοδοξία και αυτό που θες να λες για τον εαυτό σου τα ωραιότερα, τα καλύτερα, εσύ μόνος σου, το βρίσκω γελοίο. Άσε να το πει ο κόσμος, η δουλειά σου”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ