2022-01-15 09:00:11
Φωτογραφία για Η Φάρμα: Έξαλλη η Μαρία! Απίστευτες κατηγορίες για την Τζουμελέκα: «Είναι διπρόσωπη»

 Μετά την επίθεση στο πρόσωπό της, η Μαρία έγινε έξαλλη και δήλωσε ανοιχτά πως δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν, να αλλάξει τον χαρακτήρα της και να αποπροσαναλιστεί από τον στόχο της.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος για τους μονομάχους, είδαμε τους περισσότερους από τους παίκτες, να μιλούν εναντίον της Μαρίας.

Εκείνη, με τη σειρά της, δεν δέχτηκε ούτε στιγμή τις συγκεκριμένες κατηγορίες και τόνισε ότι είναι δουλειά και των υπολοίπων, να μάθουν τις αγροτικές δουλειές, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις επόμενες δοκιμασίες. Μάλιστα, η Μαρία εναντιώθηκε απέναντι στους περισσότερους παίκτες, υποστηρίζοντας ότι θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία της και να της αλλάξουν τον χαρακτήρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ότι και να βλέπω θα το λέω. Το βλέπω ότι όλοι θα πέσουν πάνω μου. Έχω έρθει για άλλον σκοπό και προσπαθούν να επηρεάσουν μια δυνατή γυναίκα. Όλοι προσπαθούν να φάνε ο ένας τον άλλον, αντί να ασχολούνται με τον εαυτό τους. Το έχουμε δει ξεκάθαρα το πόσο διπρόσωπη είναι. Για παράδειγμα, η Τζουμελέκα είναι διπρόσωπη. Εδώ μέσα, όλοι θέλουν να μου αλλάξουν τον χαρακτήρα, αλλά σίγουρα δεν θα το καταφέρουν."Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ