2022-01-17 08:40:06
Φωτογραφία για Survivor: Αιχμές από την Αθηνά για την Κουρεντή: «Μάλλον είναι πολύ καλή και έξυπνη ηθοποιός»



Τις τελευταίες εβδομάδες, βλέπουμε ότι το θέμα που πρωταγωνιστεί στο Survivor είναι η ένταση που επικρατεί στην ομάδα των Διασήμων, λόγω της συμπεριφοράς της Μυριέλλας.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε την Αθηνά Ευμορφιάδη, τον Βαλάντη και τον Γιωρίκα Πηλίδη να μιλούν εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή και να απορούν για το γεγονός ότι εκείνη αγωνίστηκε στον αγώνα ασυλίας και έδειχνε μια χαρά, ενώ συνέχεια λέει ότι έχει θέμα υγείας σοβαρό και δεν προσέχει καθόλου. Με λίγα λόγια, την κατηγόρησαν για φυγόπονη συμπεριφορά, που ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε για την ομαδική ασυλία, αλλά για την ατομική.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης είπε χαρακτηριστικά ότι η Μυριέλλα του είχε πει ότι ήθελε να ανεβάσει πυρετό, για να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος δεν το κατάλαβε, μιας και δεν της δίνει και ιδιαίτερη σημασία πλέον. Η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε ότι κουράστηκε να ασχολείται με αυτό το άτομο και ότι την θεωρεί πολύ καλή και έξυπνη ηθοποιό, αφού μπορεί και κάνει όλα αυτά τα πράγματα και δεν την καταλαβαίνουν όλοι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ