2022-02-12 09:00:08
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Αργυρός: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το «Παιδί γενναίο» με τον Νίνο...Ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή "Ένα τραγούδι ακόμα" υποδέχτηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο τραγουδιστής με τη συνοδεία του οικοδεσπότη του ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν άγνωστες πτυχές από τις συνεργασίες τους.

Μία από αυτές και το παρασκήνιο πίσω από το «Παιδί γενναίο» που εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Το “Παιδί γενναίο” έχει και μία όμορφη ιστορία από πίσω. ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και χτυπάει ο Νίνο στο τηλέφωνο και μου λέει “να έρθω; να περάσω;”. Ρωτάω τον Γιώργο και μου λέει “ναι φυσικά είναι και φίλος μου”. Έρχεται ο Νίνο, μου δείχνει κάποια κομμάτια ο Γιώργος, σε κάποια φάση μου παίζει ο Γιώργος το “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου, λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειές μου, τα ψυχολογικά μου. Και μου έδωσε μία δύναμη εσωτερική.

Εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε ακούσει το τραγούδι που έπαιζε ο Γιώργος στο πιάνο. Ο Γιώργος μου λέει “έλα μπες στο στούντιο και πες το”. Μπαίνω, το τραγουδάω μία φορά, έρχεται ο Γιώργος και μου λέει “σταμάτα, έλα έξω”. Και βλέπω στο στούντιο να έχει πιάσει μία ευαισθησία τον ηχολήπτη, τον Νίνο και αρχίζουμε και βγάζουμε τα σώψυχά μας και κλαίμε.

Είχε τόση ενέργεια αυτή η στιγμή που ο καθένας έβρισκε την ηλιαχτίδα μέσα σε αυτό που περνούσε και το αφήσαμε έτσι με μία φωνή αυτό το τραγούδι» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ