2022-03-17 17:00:05
Φωτογραφία για Χρήστος Μενιδιάτης: Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει ξεκινήσει το #MeToo στον χώρο μας»

Καλεσμένος στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Χρήστος Μενιδιάτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #ΜeToo.

Απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα για τους λόγους που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το #MeToo στον χώρο του τραγουδιού, ο Χρήστος Μενιδιάτης σχολίασε: "Αυτό είναι ένα θέμα που αναρωτιέμαι κι εγώ. Έχω υπάρξει παρών σε παρενοχλήσεις όχι σεξουαλικής φύσεως, αλλά σε παρενοχλήσεις πάνω στη δουλειά δηλαδή να μιλήσει άσχημα ένας μαέστρος σε έναν τραγουδιστή ή ένας επιχειρηματίας να είναι απότομος στον τρόπου που μιλάει απέναντι σε κάποιον μουσικό. Αυτά υπάρχουν. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλα τα οποία δεν βγήκαν ποτέ στη φόρα”.



Πρόσθεσε: "Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κανέναν. Κι εκεί που δεν σου πάει το μυαλό σου μπορεί να ακούσεις κάτι και να λες 'ωπ τι έγινε;'. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Πραγματικά το λέω ότι δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα για κανέναν, αλλά δεν μπορώ να βρω τον λόγο που δεν έχει βγει προς τα έξω όλο αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι το κακό να καυτηριάζεται και να βγαίνει προς τα έξω μπας και καταφέρουμε κάτι. Όσο πιο νωρίς γίνεται αυτό, τόσο καλύτερα”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ