2022-03-30 19:39:29
Φωτογραφία για «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»: Αυτός ο ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

 



Η επιτυχία της χρονιάς, όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι, η κωμική σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα θα συνεχίσει να χαρίζει απλόχερα γέλιο στο κοινό καθώς το καλοκαίρι θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Κάποιους από τους ηθοποιούς που απολαμβάνουμε στην σειρά θα τους δούμε και στην θεατρική της μεταφορά στο θέατρο, αλλά κάποιους όχι. Ποιος θα υποδυθεί τον Λυκούργο, στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης Συμπέθεροι από τα Τίρανα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος θα υποδυθεί τον Λυκούργο, το άνδρα της Πένης στην καλοκαιρινή περιοδεία των Συμπέθερων. Τον ρόλο φέτος τηλεοπτικά τον απογείωσε ο εξίσου δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος θα παραδώσει την σκυτάλη στον Δημήτρη Μαυρόπουλο.

Στην καλοκαιρινή περιοδεία, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα συμμετέχουν το δίδυμο Τζένη Καζάκου και Ντάνιελ Νούρκα στους ίδιους ρόλους, της Λίζας και του Αλφρεντ ενώ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα παραμείνει πιστή στον ρόλο της Πένης και το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τους υπόλοιπος πρωταγωνιστές, το καλοκαίρι στην περιοδεία θα δούμε τους Μπουκουράν, Κώστα Καζάκα και την Κλαμπέτα, Νατάσα Κοτσοβού αλλά και τον Πάνο Σταθακόπουλο, όπου φέτος μας χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου μέσα από τον ρόλο του Δημάρχου.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ