2022-04-14 09:40:06
Φωτογραφία για Φωτεινή Πιπιλή: «Βγαίνει κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της και μετά διαμαρτύρεται...»



Η Φωτεινή Πιπιλή παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για όλους και για όλα, αλλά τονίζοντας το πως ορισμένοι κάνουν καριέρα, προβάλλοντας μόνο και μόνο την προσωπική τους ζωή. 

Είναι μια από τις πιο σημαντικές δημοσιογράφους της γενιάς της, με την ίδια να έχει σημειώσει πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο.

Η Φωτεινή Πιπιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Στούντιο 4 και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σε μια συνέντευξη εκ βαθέων. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από την αρχή έδειχνε βαθύτατα συγκινημένη, μιας και η Φωτεινή Πιπιλή ήταν ο μέντοράς της και ήταν εκείνη που την στήριξε απόλυτα στα πρώτα βήματα που έκανε στην δημοσιογραφία.

Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε για τον γάμο της, ο οποίος και διήρκησε συνολικά 10 χρόνια, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι και στηρίζουν την καριέρα τους στην προσωπική τους ζωή, γιατί πολύ απλά βγαίνουν και μιλού για τα προσωπικά τους και έπειτα γίνονται "πρωτοσέλιδα".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό: «Βγαίνει κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά. Για τον έρωτα της ζωής της, τον άνδρα της ζωής της, τον προηγούμενο άνδρα της ζωής της, τον μελλοντικό άνδρα της ζωής της. Μετά, αφού δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα και τα λέει όλα, διαμαρτύρεται που στο τάδε περιοδικό ή στην τάδε εφημερίδα την κυνηγούν οι παπαράτσι για να την βγάλουν φωτογραφία. Μα αφού έχει στήσεις μια ολόκληρη καριέρα με τα προσωπικά σου γιατί και ο παπαράτσι να μην κάνει τη δουλειά του; Είναι μυστικά που πρέπει να τα κρατάς».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ