2022-04-30 12:40:07
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία είναι έγκυος από τον Αποστόλη...
Η ένταση, η αγωνία και ο φόβος πρόκειται να κυριαρχήσουν στα προσεχή επεισόδια της σειράς της «Γης της Ελιάς». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “MYtv” η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος, ενώ η Ελένη μπαίνει στο στόχαστρο του Αλέξη.

Η Ευτυχία και ο Αποστόλης, από τότε που εξομολογήθηκαν ο ένας στον άλλον τον έρωτά τους, έχουν αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα. Πρόσφατα, μάλιστα, η κοπέλα τού ζήτησε να χωρίσουν, καθώς διαπίστωσε ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή τους.

Μάλιστα, όπως θα δούμε προσεχώς, το ηθικό του Αποστόλη πέφτει τη στιγμή που ο Ιάκωβος τού λέει ότι η Ευτυχία δεν θέλει να τα ξαναβρούν, αφού και η ιστορία με τη Σοφία την ενόχλησε πολύ. Ωστόσο, η Ευτυχία έχει μια αδιαθεσία και αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό.

Η ίδια είναι σοκαρισμένη καθώς, ενώ το να αποκτήσει οικογένεια ήταν το μεγαλύτερο όνειρό της, η σχέση της με τον Αποστόλη έχει πια τελειώσει.


Η Γη της Ελιάς - Η Ελένη στο στόχαστρο του Αλέξη

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελένη, ύστερα από μία σειρά διαδοχικών συγκρούσεων με την Αρετή, αλλά και όσα έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή, αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.

Μόνο που εκείνος έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι η Μυρτάλη. Μάλιστα, αποπειράται να τη φιλήσει και η κοπέλα σταστισμένη του ξεκαθαρίζει τα όριά της. Μόνο που από τότε η Ελένη μπαίνει στο στόχαστρο του Αλέξη, με κανέναν να μη γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη ιστορία Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ