2022-05-03 15:30:04
Φωτογραφία για Συμφώνησε η Κουτσελίνη με το STAR...



 Πολύς «θόρυβος» έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τη Ζήνα Κουτσελίνη και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Και όχι άδικα, αφού η εκπομπή της έκανε και κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης φέτος και σίγουρα υπήρξαν κάποιοι που θα ενδιαφέρονταν για να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η παρουσιάστρια έχει πάγια τακτική της να κάνει μονοετή συμβόλαια με τα κανάλια που συνεργάζεται και έτσι κάθε Μάιο διαπραγματεύεται τις συμφωνίες της ουσιαστικά από την αρχή.

Φέτος, όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο ΣΚΑΪ ήθελε πολύ να πάρει τη Ζήνα Κουτσελίνη με το μέρος του. Έτσι κι αλλιώς στον σταθμό του Φαλήρου υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα πρέπει να προβάλλονται το απόγευμα και όχι το μεσημέρι.

Πιστεύουν δηλαδή ότι στη ζώνη 12.00 με 14.00 που τώρα παίζει η Ιωάννα Μαλέσκου θα πρέπει είτε να συνεχίζει η ενημέρωση που ξεκινάει στον ΣΚΑΪ από πολύ νωρίς το πρωί, είτε να ενταχθεί μία κοινωνική εκπομπή σαν τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αυτός είναι και ο λόγος που ίσως του χρόνου δούμε όλη τη ψυχαγωγία να ξεκινάει από τις 15.00 και μετά με τον Νίκο Μουτσινά, την Ιωάννα Μαλέσκου και τα υπόλοιπα προγράμματα.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Πού θα βλέπουμε του χρόνου τη Ζήνα Κουτσελίνη; Οι πληροφορίες μου λένε ότι η παρουσιάστρια είχε συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με υψηλόβαθμα στελέχη του Star όπου συζήτησαν την επέκταση της συνεργασίας τους. Και μπορεί να μην έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, αλλά τα χέρια δόθηκαν. Και από την στιγμή που έγινε αυτό, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να χαλάσει το deal.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνεχίζουν για μία ακόμη χρονιά στο Star, στη γνώριμη ώρα.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ