2022-05-11 14:30:06
Φωτογραφία για Στέλιος Καλαθάς: «Ήταν σοκ για όλη την οικογένεια, μετά από ιατρικό λάθος τού έκοψαν τα πόδια»Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Καλαθάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις συναντήσεις του με τον Άγιο Παϊσιο, αλλά και για τη δραματική οικογενειακή του ιστορία.

«Διδάσκω μια μέθοδο που βοηθάει να διαχειριζόμαστε και να εκφράζουμε σωστά τα συναισθήματά μας. Μετά την απομάκρυνση  του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” το κλίμα ήταν μουδιασμένο», είπε αρχικά ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο Στέλιος Καλαθάς είπε στη συνέχεια: «Είχα συναντήσει τρεις φορές τον Γέροντα Παϊσιο στο Άγιο Όρος, ήταν βαθιά ταπεινός άνθρωπος. Ο κόσμος πήγαινε στον Γέροντα Παϊσιο λες και ήταν μέντιουμ, δεν ήταν αυτό όμως. Μου είχε πει πως “όταν είσαι σε μια δύσκολη περίοδο να κοιτάς τον ουρανό και να λες ότι κι αυτό θα περάσει”».«Ήταν σοκ για όλη την οικογένεια, ήταν πολλά χρόνια ανάπηρος ο πατέρας μου και αυτό το πρόβλημα χειροτέρευε συνεχώς. Κάπνιζε αρκετά, βούλωσαν οι αρτηρίες στα πόδια του και μετά από ένα ιατρικό λάθος πήρε την κάτω βόλτα, του έκοψαν τα πόδια», είπε κλείνοντας ο Στέλιος Καλαθάς.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ